Trending: RelationsproblemVänner för livetVår familjOtrohetLivet med en hund

Min man skickar dickpics till andra

08 apr, 2018 
Lotta Gustavsson
Hon visade mig en bild i sin mobil och det kom från min mans nummer …
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Jag hade hoppats på en jättemysig tjejkväll med mina bästa vänner, men det slutade i en katastrof. Eller så var det väldigt bra det som hände. Det beror på hur man ser det.

Maria Montazami bryter tystnaden om otroheten mot KamranBrand logo
Maria Montazami bryter tystnaden om otroheten mot Kamran

Varannan månad brukade vi gå ut tillsammans, vårt lilla gäng av fyra tjejer som känt varandra sedan lågstadiet.

Ibland blev det middag och bio, men den här kvällen skulle det bli mat och dans, hade vi bestämt.Vi hade först varit ute och ätit på en tacorestaurang och sedan gått vidare till en nattklubb.

Min mans kvinnliga kollega

En tjej som jag vagt kände igen började hänga runt oss. Jag kom på att hon var en av min man Ulfs kollegor, Johanna, och jag hade träffat henne någon gång när jag hämtat upp Ulf efter jobbet.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Den här kvällen var hon ganska full och hon ville mig någonting, men jag ville helst inte ha med henne att göra.

Annons

På toaletten kom jag inte undan. Johanna mer eller mindre trängde in mig i ett hörn och berättade att min man stötte på henne.

Min första tanke var att hon övertolkat Ulfs beteende; han är väldigt flörtig men han menar inte så mycket med det. Jag trodde henne helt enkelt inte. Då tog hon fram sin mobil och visade mig en vidrig penisbild.

– Det är Ulf som skickat den till mig!

Det fanns inget tvivel om att det var hans, vi har varit tillsammans i fem år och dessutom var det ju skickat från hans nummer.

Jag bara gick, tog min bästis Lina under armen och gick ut. Jag berättade för henne vad som hänt, hon beställde genast en taxi och så åkte vi hem till henne. Hon sms:ade våra två andra vänner och berättade att vi hade stuckit hem tidigare.

Han försökte få tag i mig

När dörren väl stängts storgrät jag. Lina tröstade mig så gott det gick.

Annons

– Var glad att du inte hunnit skaffa barn med det kräket.

Vid tretiden började min mobil ringa och det var Ulf. Han undrade antagligen varför jag inte kommit hem, men jag bara stängde av mobilen.

Nästa dag, så fort jag satt på mobilen, ringde han igen. Jag bara sa kort att jag aldrig ville se honom mer och att han själv fick räkna ut varför.

Jag bodde tillfälligt hos mina föräldrar någon månad och min pappa fick åka och hämta mina saker i Ulfs lägenhet.

Sedan fick jag kontrakt på en egen lägenhet och har jobbat sedan dess på att få denna sjuka händelse och sjuka man ur mitt huvud.

Det är inte lätt, jag har ju förstått att så kallade ”dickpics” är vanligare än man tror.

Det känns ju inte riktigt som man kan inleda en ny relation genom att fråga: ”Brukar du skicka bilder på ditt könsorgan till kvinnor?” Men efter den här upplevelsen kan jag inte låta bli att ställa frågan inombords varje gång en man närmar sig mig på ett flörtigt sätt.

Annons