Lästips:RelationsproblemVänner för livetVår familjSkilsmässaFöräldraskap

Nour El Refai och Henrik Schyffert har flyttat ihop efter 8 år som särbo

23 aug, 2021 
Elin Jonsson
Elin Jonsson
Henrik Schyffert och Nour El Refai pussas
Nour El Refai och Henrik Schyffert blev ett par 2013, och sedan dess har de levt som särbor. Men nu, snart två år efter sonens födsel, har paret flyttat ihop. Nu berättar de om samboskapet!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Komikerparet Nour El Refai, 33, och Henrik Schyffert, 53, blev föräldrar åt sonen Sami i oktober 2019. Paret som levt på varsitt håll i flera år, beslutade sig för att fortsätta leva som särbor efter att sonen kommit till världen.

– Vi ser ingen anledning till att flytta ihop. Om vi älskar det här, varför då ändra på det? Det är möjligt att vi känner annorlunda om två eller fem år, men just nu är det perfekt, sade Nour i en intervju med ETC.

Se också: Nour El Refai om särbolivet i Skavlan

Nour El Refai om Henrik Schyffert och särbolivet i SkavlanBrand logo
Nour El Refai om Henrik Schyffert och särbolivet i Skavlan

”Det är för jobbigt att pendla mellan två adresser”

Men under våren gjorde paret klart att de hade kommit på andra tankar, och beslutade sig för att flytta ihop efter åtta år som särbor.

Annons

– Vi ska flytta ihop, det kan vi väl erkänna, det är ju en stor grej, förklarade Henrik Schyffert i parets gemensamma podcast i maj samtidigt som han berättade att de i stort sett hela tiden alltid bott tillsammans fast pendlat mellan de olika adresserna.

– Det är för jobbigt att flytta mellan två platser, så är det. Det är inte heller så att vi flyttar ut på landet eller så, vi har bara flyttat mellan Traneberg och Vasastan en gång i veckan, la Nour El Refai till.

Nour El Refai och Schyffert flyttade ihop nu i veckan

Nu har då flyttlasset gått, och nu bor paret äntligen tillsammans – något som Henrik Schyffert bekräftar för Expressen.

– Ja, det har vi gjort faktiskt. Den här veckan, säger han till tidningen samtidigt som han gör klart att alltid hittills har gått bra.

– Vi har liksom bott ihop alltid, men på olika ställen. Nu är vi på ett ställe. Så det är ingen större skillnad, fortsätter Schyffert utan att lämna några detaljer om vilken adress paret numera huserar på.

Annons