Paolo Robertos flickvän Elin Härkönen bryter tystnaden: "Jag är ledsen"

Elin Härkönen

Elin Härkönen Foto: TT

Paolo Roberto erkänner att han har köpt sex.
Nu bryter hans flickvän Elin tystnaden om situationen i ett inlägg på Instagram.
”Jag ska inte ljuga för Er, jag är ledsen...”, skriver hon.

Videon kunde inte hittas

Under torsdagskvällen slog polisen till i en razzia mot sexhandel i centrala Stockholm. En av personerna som greps var tv-profilen och entreprenören Paolo Roberto, 51.

Enligt uppgifter ska han ha gripits av polis på väg ut från lägenheten.

Under fredagen valde Paolo Roberto att erkänna vad han gjort och talade ut i en intervju med TV4:s programledare Jenny Strömstedt.

TV4 sparkade Paolo Roberto

Paolo Roberto är en flitigt anlitad tv-profil och har bland annat haft rollen som programledare för Farmen. Efter erkännandet valde TV4 att bryta alla samarbeten med honom, och flera andra arbetsgivare valde även de att ge honom sparken och att avsluta samarbeten.

Bara timmar efter att Paolo Roberto greps publicerade hans flickvän Elin Härkönen, 25, en gråsvart bild och texten ”aldrig känt mig så tom”.

De offentliggjorde sin relation i höstas och har sedan dess flitigt visat upp sin kärlek i sociala medier. I vintras köpte de en vingård i Italien tillsammans med vänner och har även tagit steget till att bli sambos.

Elin publicerade under lördagsmorgonen ett inlägg på sin Instagram där hon skriver om känslorna efter avslöjandet. Hon passar även på att tacka för allt stöd hon fått.

”Jag ska inte ljuga för er”

”Ni ska veta att det verkligen värmer mitt hjärta att se hur många människor som finns där för mig. Hur många fantastiska människor jag haft turen och gåvan att möta under livets gång”, skriver hon.

Samtidigt öppnar hon upp om känslorna efter avslöjandet om pojkvännen.

”Jag ska inte ljuga för Er, jag är ledsen… men jag vet att även detta kommer passera. Jag fortsätter leva efter tron om att vi aldrig möts av en motgång som är större än vad vi klarar av… ”, skriver Elin.

Hon är övertygad om att hon på något vis kommer kunna ta sig igenom det hela:

”Jag har varit på botten förr, jag vet hur man kämpar sig upp. Tack för ert stöd”.

Hänt.se har sökt Elin.

Källa: Hänt.se

Läs också: Paolo Roberto får sparken från Farmen