Sanna Lundell och Mikael Persbrandts katt Pennywise har fått kattungar

Foto: Sanna Lundell/TT

Sanna Lundell har tidigare berättat hur jobbigt hon tycker det är att Mikael Persbrandt har flyttat till Danmark tillfälligt.
Men nu berättar hon om en ljusglimt i vardagen som hela familjen jublar över.
”Jag och alla mina pojkbarn njuter”,
skriver hon.

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har varit ett par länge och kärleken verkar stark. Men just nu bor inte paret tillsammans, vilket Sanna skrivit om på sin blogg.

Mikael bor nu i Danmark, då han är där och spelar in serien Den osannolika mördaren som handlar om Skandiamannen.

”16 maj och vi har haft någon slags långhelg. I och för sig känns hela mitt liv som en långhelg. Barnen är av någon underlig anledning lediga hela j-a tiden. I olika omgångar förstås, och lediga och lediga, nån pluggar på distans, nån är lite snorig, nån har plötsligt studiedag eller temavecka eller nåt annat. Hade önskat mig åtminstone en månad av kärnfriska barn och rutinmässiga långa skol- och förskoledagar och därtill efterföljande aktiviteter skötta av pappan”, skrev hon då och fortsatte:

Se också: Katten Bonus simmade sig i form - se bilderna

0:42

Efter reklamen: Katten Bonus simmade sig i form – se bilderna

(0:42)

Slå på ljud

”Jo, men jag är lite trött. Lite trött på att morsa. Laga mat och städa och ta hand om gnäll och konflikthantera och se till att det finns toapapper och duschtvål och rena gympakläder och skapa mening och mål och aktiviteter som kan tävla mot skärmarna. Vill väl bara att M ska komma hem från Danmark.”

Sanna Lundell visar upp familjelyckan

Men trots att Sanna Lundells kärlek är i grannlandet verkar hon ha annat att glädjas över. På sin blogg skriver hon hur allt är väldigt underbart just nu.

foto: Sanna Lundell

”Vi är inne i juni. Nätterna är ljusa. Solen skiner och sommarregnen öser om varannan dag. Jag njuter något alldeles hejdlöst av den här juni. Just nu. Just här. På vår gård. Jag är som ett litet träd som verkligen nu, fem år sedan vi flyttade hit nu har rotat mig ordentligt. Jag är ett av de där stora viskande träden i parken. Träden som följer årstiderna, som rasslar och bågnar när det blåser storm, men som står där stadigt ändå nästa dag som om inget har hänt. Jag vill alltid alltid vara här på Stora Lundby. Mitt hem.”

I blogginlägget har hon lagt in en bild på en söt kattunge. Familjens katt har nämligen fått kattungar.

Katten hittade hem till husse – efter att ha varit försvunnen i 15 år

”Pennywise har fått ungar igen. Den här gången fick hon sex små underverk. Jag och alla mina pojkbarn njuter och gosar och matar och har dop och bara älskar de här små gulliga lurvbollarna. Finns inget finare än kattungar. Eller jo, föl. Och hundvalpar förstås.”