Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Tips på bra hotell med pool i Köpenhamn

30 apr, 2019 
Malin Aunsbjerg
Hotell med pool Köpenhamn
Söker du ett hotell med spa i Köpenhamn – kolla in dessa sju favoriter! Vad sägs om en roof top pool med häftig utsikt över staden eller en grönskande oas som för tankarna till Bali.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Interiör Tivoli hotell

Sugen på en resa till Köpenhamn? Här tipsar vi om sju underbara hotell med pool i Danmarks vackra huvudstad! Här finns något för alla – oavsett om du reser med barnen, din partner eller dina väninnor.

Skodsborg hotell
Brygga på Skodsborg
Annons

Skodsborg – Lyxhygge när den är som bäst!

Passar för såväl romantic getaway som med mamsen eller kompisgäng. Kurhotellet har en lång historia. Ända sedan 1898, när läkaren Carl Ottosen Skodsborg anlade det, har man ägnat sig åt välmående och hälsa på Skodsborg. I dag finns här 16 olika varma och kalla bad samt ett gäng olika bastubad  att välja mellan. Flera gånger om dagen är det klassisk Saunagus-ritual. Det finns också en saltgrotta och en utomhusjacuzzi. Efter en kort badrockspromenad är du nere vid havet och kan dig et välgörande dopp från bryggan. Kombinera med en lyxig spabehandling och njut av ett glas bubbel i baren efteråt.

Annons

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Pris: Från 1800/natt. Spainträde ingår vid övernattning

Läs mer och boka här (reklamlänk)

 

Spaavdelning d
Hotellrum på d

d’Angleterre – Anrikt hotell med spa

 

Annons
Spadel på Manon les suites
Hotellrum Manon les suites

Manon les suites  – En tropisk oas mitt i stan

Ekohotell-kedjan Guldsmedens Baliinspirerade oas mitt i centrala Köpenhamn är verkligen något utöver det vanliga. Från hotellrummet kan du kliva rakt ut i en tropisk innergård med frodig grönska, slappa med en bok i någon av vilobäddarna, beställ en drink i baren eller ta ett dopp i den härliga poolen. Rummen är rymliga och stilrent inredda. På takterassen finns en bastu, solstolar och barhäng. På fredagkvällar är det dj och öppet för allmänheten vid poolområdet.

Annons

Pris: Från 2000/natt. Spainträde ingår vid övernattning.

Läs mer och boka (reklamlänk)

 

Spadel Tivoli hotell

Tivoli hotell – Perfekt för barnfamiljen

Ett av stadens bästa hotell för barnfamiljen som vill ha det lilla extra. Här finns en fräsch relaxavdelning med uppvärmd pool man kan simma och leka i samt bastuavdelning och bekväma liggstolar. Under 2019 öppnar även en helt ny relaxavdelning högst upp i byggnaden med häftig utsikt över Köpenhamn. På hotellets översta våningar finns även flera barer och restauranger, bland annat toppkrogen Mash och populära Sticks ’n’ sushi. Inredningen är fägglad oh lekfull med inspiration från Tivoli. Det finns även en trädgård, lekplats och barnpassning på hotellet. Gratis frukost!

Annons

Pris: Från 1800/natt. Tillgång till relaxavdelningen ingår vid övernattning

Läs mer och boka här (reklamlänk)

 

Spa på taket Babette
Spadel Babette

Babette – Mysigt spa på taket

Med närhet till grönområden och kastellet och sevärdheter som Lilla havfruen är Babette en exotisk och lugn oas som bjuder på såväl ett växthusområde och en mysig innergård som en läcker spaavdelning på taket. Här finns en torrbastu med essentiella oljor och en ångbastu såväl som ett utomhuskar med spann. Njut av en drink i solstolen mellan bastubaden! Badrock, tofflor, kroppsskrubb, frukt och nötter ingår.

Annons

Pris: Från 2000/natt. Spainträde är ca 130 kr, ingår dock vid övernattning i svit.

Läs mer och boka (reklamlänk)

 

Pool mitt I stan på Nimb
Uteplats Nimb

Nimb – Roof top pool mitt i stan

Nyligen invigde Nimb hotell en 1300 kvadratmeter stor takterass med en rymlig utomhuspool, en loungeavdelning och en bar. Härifrån kan du njuta av utsikt över centrala Köpenhamn och Tivoli. Detta ultralyxiga palatsliknande hotell har över 100 år på nacken och är känt för sina vackra rum inredda med antika möbler.

Annons

Pris: Från 3900/natt. Gäster har fri tillgång till poolområdet och gratis inträde till Tivoli.

Läs mer och boka (reklamlänk)

 

Relax Nobis
Hotellrum Nobis

Nobis – Designhotell med cityhamam

Hotellet, som är inhyst i en gammal byggnad inte långt från Glyptoteket, öppnade 2017. Designen som hämtat inspiration från 1950-talet såväl som 1900-talsklassicism är signerad Gert Wingårdh. Som gäst på Nobis hotell har du gratis tillgång till en relaxavdelning med bastu, en kall pool och ett hamam i marmor med heta stenar.

Pris: Från 3900/natt. Tillgång till relaxavdelning ingår.

Läs mer och boka (reklamlänk)

Annons