Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Uppföljaren till Malin Perlhedens succébok Digitant är här

21 nov, 2019 
Malin Perlheden
Malin Perlheden, författare till Digitant-böckerna, omgiven av Digitanter.
Under 2019 har Malin Perlheden hjälpt tusentals kvinnor igång med sina digitala liv. Foto: Christina Uhlin
Den efterlängtade uppföljaren till succéboken Digitant – din nybörjarguide till den digitala världen är äntligen här! I tio kapitel lär författaren Malin Perlheden dig hur du enkelt och säkert får ut mesta möjliga av din smarta telefon för att få ett enklare, roligare och rikare liv.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Den nya boken heter Digitant – nya steg till ett enklare och roligare liv via nätet och ger svar på de vanligaste frågorna för den som vill lära sig ännu mer om digitala tjänster för att göra sitt liv rikare, roligare och enklare. Allt görs med utgångspunkt säkerhetstänk med enkla ste1g-för-steg-instruktioner. Boken är en fristående uppföljare till Digitant – din nybörjarguide till den digitala världen som kom ut i januari 2019.

Läs mer och beställ boken här (reklamlänk)

Omslaget till Malin Perlhedens bok Digitant – Nya steg till ett enklare och roligare liv via nätet.

– Responsen på den första boken var enorm och visar på det stora behov som finns i dagens samhälle där den digitala utvecklingen går i en rasande fart, säger Malin Perlheden.

Annons

Boken har sålt närmare 20 000 exemplar, låg till grund för en omfattande föreläsningsturné som pågått under hela 2019 samt var nominerad till Publishingpriset i kategorin Årets lärobok.

– Jag hoppas att den nya boken ska ge svar på de vanligaste frågorna som jag fått under året, säger Malin som har träffat kvinnor över hela landet.

Läs mer och beställ boken här (reklamlänk)

Få ett enklare liv

Digitant – nya steg till ett enklare och roligare liv via nätet består av tio kapitel där läsaren exempelvis lära får sig att hitta roliga spel, och spelkamrater, koppla upp sig mot streaming-tjänster som Netflix och Spotify, hitta drömresan, träffa nya vänner, beställa matkassar och bli en fena på att ta snygga bilder med telefonen. I slutet av boken finns en praktisk ordlista över vanliga digitala ord och en förteckning över vanliga förkortningar som man ofta ser på internet. Boken finns i bokhandeln från den 9 januari 2020 – men går att förbeställa genom Aller media shop redan nu!

Annons

Beställ boken här (reklamlänk)

Digitala nybörjare

Svindlande 98% av svenska befolkningen har tillgång till internet, trots detta uppger över en miljon personer att de lever i ett digitalt utanförskap. Efter succén med Digitant – din nybörjarguide till den digitala världen har Malin Perlheden genom sina föreläsningar träffat tusentals personer runtom i landet som vetgirigt har kastat sig in i den digitala världen.

Läs mer och beställ boken här (reklamlänk)

Vad är en Digitant?

Digitant: en kvinna i sina bästa år som känner sig trygg och bekväm i att använda de digitala tjänster som hon behöver för att göra livet rikare, enklare och roligare.

Vem är Malin Perlheden?

Malin Perlheden är journalist och författare på Aller media, och har över tio års erfarenhet av att jobba digitalt mot en kvinnlig målgrupp.

Läs mer och beställ boken här (reklamlänk)

Annons