Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips:LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsLoppis & antiktSpartips

10 roliga sexleksaker att fördriva tiden med

25 mar, 2020 
Rebecca Wictor
Kollage av tre olika sexleksaker.
Jobbar du hemifrån? Glöm inte att ta pauser och kanske passa på att unna dig själv lite njutning. Vi tipsar om 10 riktigt härliga sexleksaker som gör att dagarna hemma blir snäppet roligare.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Är du redan ikapp alla serier på Netflix? Har du lyssnat klar på alla poddar du följer? Vi vet vad du ska lägga övrig tid på – dig själv. Allt blir roligare med en sexleksak, så varför inte passa på att prova något nytt? En dildo, vibrator eller roligt glidmedel kan verkligen göra dagarna hemma till något helt annat än tråkiga.

Se också:

Så skapar du en romantisk dejt hemma - 9 tipsBrand logo
Så skapar du en romantisk dejt hemma - 9 tips

10 härliga sexleksaker du kan köpa online

Klassisk rabbit vibrator

The Rabbit kan vara den mest omtalade vibratorn, eller ska vi säga vibratorerna eftersom det är en två-i-en-vibrator som stimulerar g-punkten och klitoris på samma gång. Den här från Belladot har hela sju olika vibrationsprogram. Här kan du köpa den

Vibratorring från RFSU

Går både du och din partner hemma just nu? Då kanske den här vibrator-ringen från RFSU kan vara något. Det blir en rolig uppgift, att ta reda på hur ni både når maximal stimulans. Här kan du köpa den

Annons

Glidmedel med jordgubbssmak

Har du testat glidmedel? Det förhöjer verkligen njutningen vid alla olika sexuella aktiviteter. Prova vid onani, oral- eller vanligt sex. Det här från Nordic label har smak av jordgubb vilket kan göra oralsexet extra härligt. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Vibrerande ägg

Det vibrerande ägget från Belladot är en riktigt rolig sexleksak där bara din fantasi sätter stopp för användandet. En kraftfull vibrator som funkar för den som vill tillfredsställa sig själv eller ha kul med en partner. Bara att gå loss och känna sig fram. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

Uppblåsbar madrass med dildo

Föredrar du att sitta på din partner när ni har sex? Då kanske den här uppblåsbara kudden med en vibrator i mitten, från Dillio, är något för dig. Det ingår även två dildos i olika storlekar som du kan sätta på vibratorn om du vill njuta av att rida även utan en partner närvarande. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Kaninvibrator

En enklare variant på The Rabbit är Ticklers klitorisvibrator Bunny med snabba och kraftfulla vibrationer. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

Onani-egg

Ge din partner en rolig sexleksak i form av ett ägg påskpresent! En onanileksak från Tenga framtagen för män. Här kan du köpa den (reklamlänk)Womanizer premium

Är det någon som missat Womanizern? Vi hoppas inte det. Det här är nämligen klitoris-stimulatorn som hjälpt många kvinnor till sin första orgasm. Bara en sån sak! Här kan du köpa den (reklamlänk)

Womanizer dubble

Och när vi ändå är inne på Womanizer så måste vi tipsa om deras duo-variant för dig som letar efter något väldigt speciellt. Den här stimulerar nämligen klitoris OCH g-punkten. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Lyxigt glidmedel

Ett lite lyxigare glidmedel för alla intima stunder. Bara att spruta och njuta! Här kan du köpa den

Annons