Artikeln innehåller reklamlänkar

5 härliga sexleksaker att njuta av!

Sexleksaker i olika färger för kvinnor.
Tiderna då man skulle skämmas för sin sexlust är förbi. Idag är det fritt fram för alla kvinnor att ge sig hän åt sina känslor och att äga sexleksaker är inte längre ett tabu. Här är fem härliga varianter!

Vi tipsar om fem härliga sexleksaker att njuta av när lusten faller på!

Produkterna är framtagna tillsammans med en sexolog så att de ska fungera på allra bästa sätt, ur alla aspekter. De är dessutom vattentäta.Utforska dem på egen hand eller ihop med din partner.

Sexleksaker från Belladot

Fingervibrator

Mjuk och böjlig fingervibrator i följsamt material. Med ett enkelt knapptryck kan du välja mellan tre olika vibrationer. Läs mer och köp den här. (länk till Ellos)

Minivibrator

Behändig vibrator med silkeslen och matt yta. Trots sin litenhet är den stark och med en ribbad kontur som förhöjer njutningen. Läs mer och köp den här. (länk till Ellos)

Klitorisvibrator

En liten men kraftfull klitorisvibrator. Elegant och ergonomisk design med en slikeslen, matt yta. Med ett enkelt knapptryck väljer du mellan tre olika vibrationer. Läs mer och köp den här. (länk till Ellos)

G-punktvibrator

En spännande och välformad vän som låter dig upptäcka den magiska g-punkten. Läs mer och köp den här. (länk till Ellos)

Vibrerande dildo

Mjuk och böjbar, och du kan välja mellan sju olika vibrationsmönster. Läs mer och köp den här. (länk till Ellos)

Sköna glidmedel

Stimulerande glidmedel

Mentolgel är en rolig, ny bekantskap speciellt utvecklat för intima stunder. Mentol är känt för att stimulera blodflödet. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Vattenbaserat glidmedel

Milt glidmedel med doft och smak av jordgubb. Några droppar ger ett härligt glid. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Se också: 10 sätt att öka lusten

10 sätt att öka sexlusten
2:00

Efter reklamen: 10 sätt att öka sexlusten

(2:00)

Slå på ljud