5 härliga sexleksaker att njuta av!

Sexleksaker i olika färger för kvinnor.
Tiderna då man skulle skämmas för sin sexlust är förbi. Idag är det fritt fram för alla kvinnor att ge sig hän åt sina känslor och att äga sexleksaker är inte längre ett tabu. Här är fem härliga varianter!

Vi tipsar om fem härliga sexleksaker att njuta av när lusten faller på!

Produkterna är framtagna tillsammans med en sexolog så att de ska fungera på allra bästa sätt, ur alla aspekter. De är dessutom vattentäta.Utforska dem på egen hand eller ihop med din partner.

Sexleksaker från Belladot

Fingervibrator

Rosa fingervibrator.

Mjuk och böjlig fingervibrator i följsamt material. Med ett enkelt knapptryck kan du välja mellan tre olika vibrationer. Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Allas shop)

Minivibrator

Röd minivibrator från Belladot.

Behändig vibrator med silkeslen och matt yta. Trots sin litenhet är den stark och med en ribbad kontur som förhöjer njutningen. Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Allas shop)

Klitorisvibrator

Blå klitorisvibrator.

En liten men kraftfull klitorisvibrator. Elegant och ergonomisk design med en slikeslen, matt yta. Med ett enkelt knapptryck väljer du mellan tre olika vibrationer. Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Allas shop)

G-punktvibrator

Gul G-punktsvibrator.

En spännande och välformad vän som låter dig upptäcka den magiska g-punkten. Läs mer och köp den här. (reklamlänk från Allas shop)

Vibrerande dildo

Turkos vibrerande dildo.

Mjuk och böjbar, och du kan välja mellan sju olika vibrationsmönster. Läs mer och köp den här.

Sköna glidmedel

Stimulerande glidmedel

Stimulerande glidmedel

Mentolgel är en rolig, ny bekantskap speciellt utvecklat för intima stunder. Mentol är känt för att stimulera blodflödet. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Allas shop)

Vattenbaserat glidmedel

Vattenbaserat glidmedel jordgubb.

Milt glidmedel med doft och smak av jordgubb. Några droppar ger ett härligt glid. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Allas shop)

Se också: 10 sätt att öka lusten

8 magiskt bra sexleksaker som ryms i handväskan

10 roliga sexleksaker att fördriva tiden med