Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

6 revolutionerande sexleksaker

10 okt, 2019 
Sofia Börjesson
Revolutionerande sexleksaker 2019. Här är produkterna som är bäst i test för alla åldrar.
Glöm gammeldags penisattrapper – nu är det tryck- och ljudvågor som gäller. Vi listar sex revolutionerande vibratorer och sexleksaker för din klitoris – som garanterar orgasm.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

De senaste åren har dildons roll börjat spelas ut. Fler och fler kvinnor har börjat ta ansvar för sin orgasm, och de flesta kräver mer än det gamla in-ut-sexet utan kärlek till klitoris. Och det är väl på tiden, eftersom så få som 18 procent av alla kvinnor uppnår orgasm genom just penetrationssex.

Enligt samma undersökning, utförd på 3000 svenska kvinnor, svarade 70 procent att de behöver någon form av stimulering av klitoris för att kunna komma. Och visst har det funnits vibratorer för ändamålet tidigare – men på senare tid har tekniken verkligen revolutionerat den kvinnliga orgasmen.

Tryck- och ljudvågor är nya grejen

Bland de senaste årens stora snackisar kring sexleksaker har nya tekniker som tryck- och ljudvågor varit i fokus.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Sona är en klitorisstimulator som ger samma slags vibrationer som när man står riktigt nära en högtalare på en konsert – fast mer intensivt. I den här varianten behöver man alltså inte ens nudda själva klitoris för att få effekt! Och det har vi ljudvågor att tacka för.

Annons

I den här artikeln har vi samlat några klitorisstimulerare utöver det vanliga – med olika tekniker och fördelar.

Sex sexleksaker för din klitoris

– som garanterar orgasm.

Womanizer

Womanizer classic vibrator med tryckluft

Extremt populära Womanizer har omtalats i såväl poddar som i Facebookgrupper, familjelivsforum och runt middagsbord de senaste åren – och anledningen är helt enkelt för att den levererar. Stimuleringen uppstår genom tryckvågor och ger en sugande känsla – som riktigt bra oralsex – genom mjuka pulserande massagevågor.

Annons

Här kan du köpa den (reklamlänk).

Sona

Lelo Sona i cerise med tryckluft.

Sona är en klitorismasserare som fungerar genom något så ovanligt som ljudvågor. Du vet känslan när du står nära en högtalare på en konsert och det vibrerar i hela kroppen? Ungefär så fungerar Sona. Och den stimulerar hela din klitoris – inte bara den yttre delen som du kan se och röra.

Den 21 oktober lanseras uppföljaren Sona 2, och den ska bland annat ha längre batteritid, mjukare silikonomfattning och ännu fler varianter av ljudvågor. Munstycket på denna kommer också vara vidare och djupare än Sona 1.

Annons

Här kan du köpa den (reklamlänk).

Picobong Ipo

Picobong ipgo i lila

Säga vad man vill, men det är smidigt med en klassisk fingervibrator. Den är liten, tyst, lätthanterlig och gör jobbet – trots att den avger gamla hederliga vibrationer utan tryck- eller ljudvågor. Eftersom den är vattentålig går den dessutom fint att använda i såväl duschen som i badkaret.

Här kan du köpa den (reklamlänk).

The Fireman

the fireman är en helt unik sexleksak.

Blygdläppar är faktiskt superkänsliga och om du stimulerar dem samtidigt som klitoris så förstärks orgasmen. Ett knep som inte alla känner till! Med hjälp av den unika formen på The Fireman stimuleras klitoris och blygdläpparna samtidigt och tar din njutning och orgasm till nya nivåer. Dessutom är den tyst.

Annons

Här kan du köpa den (reklamlänk).

Picobong Honi Cerise

Picobong honi i cerise

Liten och smidig klitorisvibrator som är utrustad med ett snöre i botten vilket gör att den även kan placeras inne i vaginan. Denna budgetvibrator är både tystgående och vattentät och passar därför bra i badkaret eller i duschen.

Här kan du köpa den (reklamlänk).

Tiani

Lelos Tiani i svart.

Söker du kanske istället något att använda tillsammans med din partner? Då kanske Lelos Tiani 3 kan vara något! Vibratorn placeras såväl inuti slidan som ovanpå klitoris och sitter kvar där för att förstärka bådas njutning under akten.

I tidningen Expressen korades dessutom Tiani till bäst i test när man gick igenom sexleksaker på par och den håvade in hela 5 av 5 stjärnor i betyg.

Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons