Artikeln innehåller reklamlänkar

Här är sexleksaken som passar dig – enligt ditt stjärntecken

sexleksaker – den här passar dig baserat på ditt stjärntecken
#onaneramera

Foto: Unsplash

Vilken sexleksak ska man ha? Om du är vilse i djungeln av vuxenleksaker för njutning guidar vi dig till vilken sexleksak som passar just dig – baserat på ditt stjärntecken.

Oavsett om du är singel eller i ett förhållande så är sexleksaker ett spännande och kul sätt att liva upp sexlivet på. Men hur ska man egentligen hitta rätt variant i den stora djungeln av sexleksaker? Ett sätt kan vara att låta stjärnorna guida dig rätt!

Olika stjärntecken sägs ju som bekant ha olika egenskaper och preferenser och det finns med andra ord några särskilda sexleksaker som går hem lite extra bra hos olika personer.

Se också: Så får du ett härligare sexliv – sexleksaker som höjer lusten

Sexleksaker – det här passar ditt stjärntecken

Spana in guiden nedan för att hitta vilken sexleksak som med stor sannolikhet kan vara din nya favorit!

Jordtecken (Oxen, Jungfrun och Stenbocken)

Jordtecken är ambitiösa, sensuella och lustfyllda personer. Med fötterna på jorden är de uthålliga och de mest tävlingsinriktade av alla. De är villiga att verkligen kämpa för att få den där extra sköna orgasmen – men det ska gå snabbt. En oralsex-simulator som får plats i fickan är därför perfekt för alla kåta oxar, jungfruar och stenbockar som vill kunna njuta var som helst – när som helst.

Vattentät vibrator – Lelo Ora 3

Den här lilla vibratorn från Lelo har en mjuk roterande nod som ger en tungliknande känsla. Dessutom är den vattentät och får utan problem plats i handväskan eller på resan!

Läs mer och köp Lelo Ora 3 här.

sexleksak lelo ora 3 vibrator

Klicka på bilden för att komma direkt till vibratorn.

Eldtecken (Väduren, Lejonet och Skytten)

Eldtecken är energiska, passionerade och eldiga. Personer födda i eldtecknet har ofta modet att testa de mest kraftfulla sexleksakerna som kan användas överallt på erogena zoner. En g-punktsvibrator är därför det självklara valet för dessa eldiga och otåliga själar. Det finns många olika varianter som är designade för att vändas och användas på olika sätt, vilket är perfekt för det eldiga tecknet.

#onaneramera

2 av 3 uppger i en undersökning* att de inte vill prata om onani och kvinnors lust är fortfarande ett tabubelagt ämne. Vi har därför valt att lyfta kvinnors lust, sex och onani i en rad artiklar.

*Undersökningen genomfördes på allas.se 13-29 april och fick 3177 svar.

G-punktsvibrator, Bodil G Spot vibrator – Belladot

Den här g-punktsvibratorn är böjbar och har en vibrerande topp för maximal njutning. Den är gjord i ett mjukt material och är vattentät.

Se mer och köp Bodil G Spot Vibrator här (länk till Lyko).

G-punktsvibrator, Bodil G Spot vibrator – Belladot

Klicka på bilden för att komma direkt till vibratorn.

Vattentecken (Kräftan, Skorpionen och Fiskarna)

Vattentecken är passionerade och gillar nya upptäckter. En lufttrycksvibrator med generöst många inställningar passar därför deras utforskande sida. Låt även fantasin ta dig till klimax med hjälp av vattnet – som öppnar upp alla vattentecknets sinnen och lustar. Många vibratorer är 100 procent vattentäta vilket gör att du kan låta vågorna från dem skölja över dig var som helst.

Vattentät lufttrycksvibrator – Satisfyer Pro 2 New Generation Klitorisstimulator

En storfavorit hos många! Den här lufttrycksvibratorn stimulerar klitoris genom 11 olika program och är både vattentät och tyst.

Se mer och köp Satisfyer här (länk till Apotek Hjärtat).

Lufttecken (Tvillingarna, Vågen och Vattumannen)

Lufttecken är nyfikna, äventyrliga och älskar allt som har med lyx och skönhet att göra. En lyxig och estetisk vibrator passar därför utmärkt för detta element som även njuter med ögonen. Det finns många vibratorer som är tystlåtna och som kan ge en diskret njutning – var som helst, vilket passar luftmänniskornas äventyrliga sinnen extra bra.

Se också: #onaneramera – lär känna ditt underliv
2:27

Efter reklamen: Se också: #onaneramera – lär känna ditt underliv

(2:27)

Slå på ljud

Vibrator och g-punktstimulator – Lelo Enigma Deep Rose

Den här lyxiga massageapparaten är allt i ett! Förutom att ha en snygg och lyxig design stimulerar den både de synliga och osynliga delarna av klitoris, samtidigt som den även stimulerar g-punkten.

Se mer och köp Lelo Enigma här.

Lelo Enigma Deep Rose – lyxig sexleksak i form av en massageapparat med klitorisvibrator och g-punktsstimulator

Klicka på bilden för att komma direkt till massageapparaten.

Källa: Lelo

Är du nyfiken på vilken doft du ska bära enligt ditt stjärntecken? Få svaret här! (länk till ELLE)