Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Hur gör jag för att min fru ska få orgasm?

13 jun, 2019 
Redaktionen
Ett par ligger tätt omslingrade i en säng. VI ser bara fötterna.
Kan mediciner påverka sexlusten och förmågan att få orgasm? Vår samlevnadsexpert ger sina bästa råd till en orolig make.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
5 tecken på att du ha träffat den rättaBrand logo
5 tecken på att du ha träffat den rätta

Läsarfråga: Varför får hon inte orgasm?

Min fru har varit deprimerad och mått dåligt under lång tid och hon äter antidepressiva mediciner sedan ett år. Tidigare fick hon lätt orgasm, men nu känner hon ingenting när vi har sex och vi har försökt med allt: paus från sex, sex ofta, olika ställningar, smekningar. Hon känner ingen lust men saknar vårt sexliv, precis som jag gör. Hon tror att svårigheterna beror på hennes mediciner och tänker sluta med dem. Kan tabletterna vara boven?

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Orolig make

Samlevandsexpertens tips: ”Sluta inte tvärt”

Det kan mycket väl vara så att det är din hustrus medicinering som påverkar ert samliv, vanliga biverkningar av antidepressiv medicin är lustbortfall och svårigheter att få orgasm. Men att vara deprimerad och må dåligt kan också påverka sexualiteten negativt.

Även om din hustru inte vill äta sina mediciner får hon absolut inte sluta utan att samråda med sin läkare. Tabletterna kan behöva trappas ner och det finns även andra mediciner som inte påverkar sexlusten, som hon kan prova istället.

Annons