Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Tips på sexleksaker som ryms i handväskan

17 jan, 2020 
Rebecka Gustavsson
Kollage av sexleksaker som ryms i handväskan.
Ta kontroll över din njutning. I dag finns det massor av sexleksaker små nog att packa i din väska. Vi tipsar om 8 små men effektiva sexleksaker du kan använda när lusten kommer.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Tiderna då man skulle skämmas för sin sexlust är förbi. Idag är det fritt fram för alla kvinnor att ge sig hän åt sina känslor och att äga sexleksaker är inte ett tabu.

Se också:

Så skapar du en romantisk dejt hemma - 9 tipsBrand logo
Så skapar du en romantisk dejt hemma - 9 tips

Sexleksaker som ryms i väskan

Vi har valt ut några små, men kraftfulla sexleksaker som du lätt får plats med i väskan. Att alltid ha en vibrator med sig kan vara användbart både när du är ensam och lusten faller på, eller när du är ute med din partner och ni både är sugna på lite äventyr. Vad sägs om en vibrator i form av ett läppstift eller hjärta?

Annons

Liten rosa vibrator

1. Bnaughty Classic Unleashed är en klassisk trådlös vattentät “bullet massager” med underbart kraftiga vibrationer. Du kan ta full kontroll, eller låta din partner få dig att njuta av dess trådlösa fjärrstyrning. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

Lila fingervibrator

2. Picobong Ipo Purple är en liten smidig fingervibrator för stimulans av klitoris. Trä den på fingret på dig själv eller din partner, själva fingerhållare ger ett stadigt och stabilt grepp. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

Liten rosa klitorisvibrator

3. Picobong Honi Cerise är en liten smidig klitorisvibrator utrustad med ett snöre i botten vilket gör att den även kan placeras inne i vaginan. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

Knipkulor från Lelo Luna Beads

4. LELO Luna Beads är ett kombinerat stimulerings- och träningssystem för vaginans muskler och bäckenbotten. Varför inte pigga upp arbetsdagen med lite hemlig stimuli för underlivet! Här kan du köpa den (reklamlänk)!

Annons

diskret lila vibrator

5. En mycket diskret vibrator som är perfekt formad för att ge dig lyxiga stunder av djup njutning. Använd den både internt och externt! Här kan du köpa den (reklamlänk)!

Vibrator formad som ett hjärta

6. Den här söta hjärtformade vibratorn från Rianne S är inte så oskuldsfull som den ser ut. Heart Vibe är en lekfull vibrator avsedd för yttre stimulering. Den har en kraftfull uppladdningsbar motor med 10 unika vibrationslägen! Här kan du köpa den (reklamlänk)!

vibrator format som ett läppstift

7. Classique Vibe från Rianne S har 7 sköna vibrationslägen och kommer i en stilig necessär med guldfärgat hänglås och nyckel, så att du kan förvara den på ett smidigt sätt. På så vis kan du enkelt och diskret ta med den på resan! Här kan du köpa den (reklamlänk)!

En klassisk womanizer lufttrycksvibrator

8. En något avskalad modell av Womanizer Premium fast med samma garanti till orgasm. Många kvinnor får en helt ny slags orgasm tack vare den intensiva stimulationen, det är inte ovanligt att orgasmerna får en helt ny nivå, håller längre och kommer snabbare. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

Annons