10 bästa brun-utan-sol produkterna!

10 bästa brun utan sol produkterna
Gör dig redo för sommaren med en härligt solbrun hud redan nu. Här får du tips på de bästa brun-utan-sol produkterna för säsongen 2021!

M

ed en bra brun-utan-sol produkt kan du ha en härligt solbränd hud utan att riskera att bränna dig i solen. Här tipsar vi om brun-utan-sol produkter för både ansiktet och kroppen.

En brun-utan-sol för kroppen med smidig konsistens som absorberas lätt och både är mjukgörande och återfuktande för huden, Sun Silky Self-Tanning Lotion från Nuxe, Apoteket hjärtat. Läs mer och köp här! (reklamlänk från Awin.com)

Brun-utan-sol för både kropp och ansikte med lätt mjölkig textur som ger en jämn och gyllenbrun nyans samtidigt som den är mjukgörande, Self Tanning Milky Lotion från Clarins, Skincity.com. Läs mer och köp här! (reklamlänk från Apprl)

Brun utan sol från Sensai

En fuktgivande brun-utan-sol för kroppen med en rik och "glossy" konsistens som är lätt att fördela och tränger in i huden snabbt, Silky Bronze Self Tanning For Body från Sensai, Skincity.com. Läs mer och köp här! (reklamlänk från Apprl)

Brun utan sol från Bondi Sands

En kokosdoftande och fjäderlätt brun-utan-sol-mousse som är berikad med Aloe vera, Self Tanning Foam från Bondi sands, Nordicfeel.se. Läs mer och köp här! (reklamlänk från Adtraction)

Brun utan sol från St Tropez

En brun-utan-sol som är lätt att applicera och torkar snabbt. Mjukgörande Aloe vera ger en naturlig och jämn färg som varar länge, Self Tan från St Tropez, Nordicfeel.se. Läs mer och köp här! (reklamlänk från Adtraction)

Brun utan sol droppar från Clarins

Droppar som du blandar med din vanliga hudvårdsprodukt och får en naturlig och jämn solbränna. Den återfuktar huden och har inte den doft som många andra brun-utan-sol-produkter kan ha. Radiance-Plus Golden Glow Booster från Clarins, Eleven.se. Läs mer och köp här! (reklamlänk från Adtraction)

Brun utan sol från Ida Warg

Vegansk brun-utan-sol-spray med DHA utvunnet ur naturligt socker som ger en lätt solbrun färg, Self Tanning Water Mist från Ida Warg, Åhléns. Läs mer och köp här! (reklamlänk från Adtraction)

Brun utan sol från St Tropez

En återfuktande, transparent och tropiskt doftande brun-utan-sol som ger dig en naturlig gyllenbrun färg på bara 3 timmar och inte behöver sköljas av, Self Tan Purity Bronzing Water Gel från St Tropez, Åhléns. Läs mer och köp här! (reklamlänk från Adtraction)

Lätt och behagligt brun-utan-sol-serum för ansiktet som ger en naturlig och solkysst hud och samtidigt är återfuktande, Aqua-Gelée Autobronzante Face Self-Tanning Serum från Biotherm. Läs mer och köp här! (reklamlänk från Apprl)

Brun utan sol från Nivea

Kroppskräm som gradvis bygger upp en naturlig solbrun hudton med fin lyster och samtidigt är återfuktande, Q10 Firming + Bronze från Nivea, Ellos.se. Läs mer och köp här! (reklamlänk från Awin.com)

Se också: Så gör du egen vätskeersättning

Här hittar du skönhetsprodukter utan animaliska ingredienser

Foundation till budgetpris – de 5 bästa under 300 kr