Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskopPåskpyssel

5 enkla sätt att få glansigt och fint hår – med minimal insats

07 sep, 2017 
AvMalin Perlheden
Har du gett upp hoppet om ett glansigt och fint hår? Tänk igen! Här är fem enkla sätt som trollar fram ett vackert svall på nolltid!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Vem drömmer inte om ett glansigt, tjockt och vackert hårsvall? Och du behöver varken frisörbesök eller dyra stylingprodukter för att få ett fint resultat. Här är fem enkla tekniker som funkar!

7 vanliga misstag som får ditt hår att se fett utBrand logo
7 vanliga misstag som får ditt hår att se fett ut

5 enkla sätt att få glansigt hår

1. Tvätta håret sällan

Tvätta inte håret för ofta eftersom du då sköljer bort det mesta av kroppens egna oljor som är viktiga för håret. Tvätt varannan dag eller ännu mer sällan är det bästa. Känner du att håret behöver fräschas upp kan du med fördel använda ett torrschampo som fräschar upp håret.

2. Krama ur vattnet

Krama ur vattnet istället för att gnugga och frottera när du ska torka håret. Det kan orsaka skador i forma av kluvna hårtoppar och allmänt risigt hår.

3. Välj bort plattången – köp en borste istället!

Plattången finns hemma hos de flesta kvinnor, men sliter tyvärr mycket på håret. Investera istället i en plattborste (reklamlänk) med keramiska borst och värmeregulator. Plattborsten gör ditt hår både glansigt och rakt på bara någon minut.

Annons

Beroende på hur du borstar kan du både öka, och minska, på volymen i håret. Plattborsten (reklamlänk) har även en LCD-knapp som visar temperaturen går snabbt att värma upp. Den perfekta värmen för ett hårverktyg är 200 grader.

Köp en plattborste i vår shop – klicka här! (reklamlänk)

Så fungerar den praktiska plattborstenBrand logo
Så fungerar den praktiska plattborsten

4. Gör hårinpackning – ofta!

Gör en hårinpackning minst en gång i veckan. Vira en handduk runt huvudet och låt verka, det är inte farligt att låta det verka längre än vad som står angivet på förpackningen.

5. Skölj kallt

När du tvättar håret avsluta med att skölja det i kallt vatten. Det tillsammans med balsamet hjälper till att sluta strået samt sätter igång blodcirkulationen i hårbotten.

Få glansigt och rakt hår på bara någon minut med denna praktiska plattborste! Köp den i vår webbshop till ett riktigt bra pris!

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons