Artikeln innehåller reklamlänkar

5 enkla sätt att få glansigt och fint hår – med minimal insats

Har du gett upp hoppet om ett glansigt och fint hår? Tänk igen! Här är fem enkla sätt som trollar fram ett vackert svall på nolltid!

Vem drömmer inte om ett glansigt, tjockt och vackert hårsvall? Och du behöver varken frisörbesök eller dyra stylingprodukter för att få ett fint resultat. Här är fem enkla tekniker som funkar!

Slå på ljud

5 enkla sätt att få glansigt hår

1. Tvätta håret sällan

Tvätta inte håret för ofta eftersom du då sköljer bort det mesta av kroppens egna oljor som är viktiga för håret. Tvätt varannan dag eller ännu mer sällan är det bästa. Känner du att håret behöver fräschas upp kan du med fördel använda ett torrschampo som fräschar upp håret.

2. Krama ur vattnet

Krama ur vattnet istället för att gnugga och frottera när du ska torka håret. Det kan orsaka skador i forma av kluvna hårtoppar och allmänt risigt hår.

3. Välj bort plattången – köp en borste istället!

Plattången finns hemma hos de flesta kvinnor, men sliter tyvärr mycket på håret. Investera istället i en plattborste (länk till Aller media shop) med keramiska borst och värmeregulator. Plattborsten gör ditt hår både glansigt och rakt på bara någon minut.

Beroende på hur du borstar kan du både öka, och minska, på volymen i håret. Plattborsten (länk till Aller media shop) har även en LCD-knapp som visar temperaturen går snabbt att värma upp. Den perfekta värmen för ett hårverktyg är 200 grader.

Köp en plattborste i vår shop – klicka här!

Slå på ljud

4. Gör hårinpackning – ofta!

Gör en hårinpackning minst en gång i veckan. Vira en handduk runt huvudet och låt verka, det är inte farligt att låta det verka längre än vad som står angivet på förpackningen.

5. Skölj kallt

När du tvättar håret avsluta med att skölja det i kallt vatten. Det tillsammans med balsamet hjälper till att sluta strået samt sätter igång blodcirkulationen i hårbotten.

Få glansigt och rakt hår på bara någon minut med denna praktiska plattborste! Köp den i vår webbshop till ett riktigt bra pris!