7 produkter som ger dig finare naglar!

Är dina naglar missfärgade, torra, ojämna, mjuka, flisiga eller skivar sig? Här är produkterna som kan hjälpa dig!
Bra produkter för fina och starka naglar

Ibland mår naglarna inte riktigt bra och de kan behöva en skjuts för att bli fina, jämna och starka igen. Här är 7 produkter som hjälper dig!

Tips på produkter för finare naglar!

1. Tar bort missfärgningar

Medel från Isadora som optiskt tar bort gula missfärgningar på naglarna. Blått pigment neutraliserar och ger vitare, fräschare naglar snabbt och enkelt. Vit halvtäckande färg med högglansig effekt. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Lack från Isadora som skyddar mot missfärgade naglar

2. Nagelstärkare

Trind nagelstärkare för svaga och tunna naglar. Ett komplett set med en nagelstärkare för svaga och tunna naglar samt en crème som fuktar nagelbanden och gör dem lenare, mjukare och smidigare. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Trind nagelstärkare för svaga och tunna naglar

3. Nagelapparat

Elektrisk nagelvård är ett enkelt och smart sätt att hålla dina finger- och tånaglar vackra och blanka.

Apparaten är enkel att använda i tre steg. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Elektrisk nagelapparat

4. Utjämnande lack

Essies ”Fill the gap”. Ett utjämnande nagellack. Behandlingen innehåller Nutra-keratin och bambuextrakt som gör att nageln känns starkare, slätare och mer återfuktad. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Ett utjämnande nagellack från Essie

5. Kit för naglar och händer

Kit från Depend med 7 olika produkter för att få vackra naglar och händer. Intensivt återuppbyggande för torra, flisiga, mjuka naglar. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Kit för naglar och händer från Depend

6. Nagelhärdare från Mavala

För dig som har mjuka naglar som bryts och skivar sig. En applicering per vecka ger effektivt starka naglar. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Nagelhärdare från Mavala för sköra naglar

7. Nagelserum mot svamp

Trind fungal nail serum. Med en formula som kan underlätta och reducera problem med nagelsvamp. Serumet sjunker in i nageln och förebygger spridning av svampinfektionen. Innehåller en hög koncentration av keratin som återställer och stärker strukturen av den förnyade och friska nagelplattan. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Nagelserum mot svamp

Läs också: Naglarna avslöjar hur du mår – se hur här!