9 produkter som hjälper mot torra händer och nagelband

Höstens bästa återfuktande produkter mot torra händer och nagelband.

Blir dina händer torra i takt med att det blir kallare ute? Då är du inte ensam! Investera i produkter som kan reparera trasiga nagelband och återfukta torra händer på djupet. Här har vi listat nio alternativ som kan vara räddaren i nöden i vinter.

Det finns en rad olika anledningar till att dina händer ofta blir torra och fnasiga. Det kan till exempel bero på att de utsätts för olika påfrestningar under dagen som vatten och kyla. Mycket vätska under dagen kan lätt göra att dina händer blir uttorkade och när klimatet förändras, speciellt under vinterhalvåret, kan kylan påverka mer än vad vi tror. När vädret blir kallare och luften torrare finns det nämligen större risk för att huden och händerna inte känns lika återfuktade som på sommarhalvåret. Ja, till och med naglarna kan påverkas av det kalla vädret.

Så, om du letar efter något som kan vara din räddare i nöden för torra och spruckna händer som behöver återfuktning kan du fortsätta scrolla ner. Här har vi listat nio populära alternativ som du kan hitta i butik just nu. Vilken blir din nya favorit?

Produkter för torra nagelband:

Det finns både oljor, krämer och en hel del andra produkter som ska hjälpa till att återfukta torra nagelband. Det gäller bara att hitta det alternativet som passar dig bäst. Nedan har vi listat fem alternativ som kan vara din räddare i nöden.

Jojo olja för torra nagelband.

Nagelolja som kan användas för hela kroppen med vårdande egenskaper, från L:a Bruket. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Kräm mot torra nagelband

Salva anpassad för torr hud som ska vara intensivt mjukgörande för händer och nagelband, från Scratch nails. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Olja från John Masters mot torra nagelband.

Olja som bland annat kan användas för att mjuka upp torra nagelband, från John Masters. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Laura Mercier ansiktsolja torra nagelband.

Ansiktsolja som fungerar på torra delar av kroppen som behöver extra fukt. Går att använda på nagelband för att reparea och återfukta dem, från Laura Mercier. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Starskin gold revolution mask för handen mot torra händer.

Handbehandling som ska mjukgöra torra händer och nagelband, från Starskin. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

4 alternativ för dig med torra händer:

Kora organic handkräm.

Ekologisk handkräm med anti-aging effekt som ska återfukta händer och nagelband, från KORA Organics. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Rituals återfuktande hudkräm

Handkräm som med mjukgörande och vårdande egenskaper, från Rituals. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Babor anti age hudkräm

Anti-age kräm för händerna som ska återfukta och vårda på djupet, från Babor. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Cetaphil återfuktande handkräm med vatten.

Handkräm som passar den som ofta kommer i kontakt med vatten, från Cetaphil. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Mer inspirerande mode & skönhet hos allas.se: