Artikeln innehåller reklamlänkar

Bli festfin på nolltid med julens röda detaljer

Kollage röda detaljer som gör dig festfin på nolltid.
Djupröda läppar, välmålade naglar eller ett enda vackert smycke är några av de enklaste och snabbaste sätten att lyfta feststassen ett snäpp. Sofistikerat, skimrande, gnistrande och färgstarkt – julens små röda är här!

Våga färg på vinterns fester

Det är de små detaljerna som kan göra den stora skillnaden. Som ett läckert läppstift, vackert lackade naglar eller ett fint armband. Varsågod – en mängd härliga sista minuten-tips som gör dig julfin på ett ögonblick!

1. En färgstark favorit för naglarna

Paint Pots Nail Polish, ett färgstarkt och sofistikerat nagellack som länge har haft en självklar plats bland erfarna manikyrister och trendmedvetna kvinnor, från Ciaté. Läs mer och köp här. (länk till butik)

2. Läppenna ger fukt, glans och volym

En semi-transparent läppenna som ger fukt, glans och volym. Knubbig skruvpenna som inte behöver vässas, Twist-up Gloss Stick från IsaDora. Läs mer och köp här. (länk till butik)

3. Låt handleden gnistra med kristaller

Handgjorda Mini Drop Bracelet består av två gnistrande Swarovski-kristaller med en ring av förgylld mässing, från Caroline Svedbom. Läs mer och köp här. (länk till butik)

4. Söt scrunchie i sammet

Scrunchie i sammet som gör den enklaste av frisyrer så där lagom festfin på direkten, från Ur & Penn. Läs mer och köp här. (länk till butik)

5. Läppstift med snygg färg i snygg hylsa

Ett läppstift med snygg satin-look. Innehåller kallpressad Mirabelle plum seed oil, rik på antioxidanter och vitamin E. 80% naturliga ingredienser, från & Other Stories. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Måla läppar och naglar med omsorg

Att lägga ner en stunds arbete för att få ett snyggt och hållbart resultat lönar sig.

Läpparna

Skrubba bort torrt fras med en noppig, fuktad handduk och smörj med läppbalsam. Låt läpparna ta till sig fukten en stund innan du grundar med läppenna och målar på läppfärgen. Fånga upp färgen som annars fastnar på tänderna genom att stoppa ett finger i munnen och forma ett o kring det. Bit av mot ett papper och måla gärna ett lager till.

Naglarna

Fila fint, grunda med underlack och applicera två lager färg ovanpå. Vänta någon minut innan du toppar med snabbtorkande överlack och låter torka till ordentligt.

6. Le Vernis – stilfull ikon som håller länge

Lancômes ikoniska nagellack Vernis in Love har nu blivit Le Vernis och har i och med det även fått en ny applikator för ett mer jämnt och precist resultat. Läs mer och köp här. (länk till butik)

7. Vackra öronringar med stenar

Ge din outfit lite extra skimmer med de här guldfärgade örhängena med glänsande röda stenar. Läs mer och köp här. (länk till butik)

8. Lipstick red – en snygg klassiker

Hållbart och mjukgörande läppstift som på bara 7 dagar förvandlar torra läppar till silkeslena, mjuka diton. Colour Elixir Lipstick från Max Factor. Läs mer och köp här. (länk till butik)

9. Söt kristall-blomma

Halsbandet Sofia från Lily and Rose har en justerbar längd och innehåller Swarowski-kristaller i två toner. Läs mer och köp här. (länk till butik)

10. Dansa fram i röda skor

Härligt röda mockapumps med klassisk stilettklack och lite rundat spetsig tå, från Rizzo. Läs mer och köp här. (länk till butik)

11. "Tatuera" läpparna!

Clarins Water Lip Stain har en unik vattenliknande textur som ger en hållbar färgad matt slöja, nästan som en tatueringseffekt. Den är rik på växtingredienser som ger läpparna en vårdande skönhetscocktail. Läs mer och köp här. (länk till butik)

12. Örhängen och klämmor av paketsnören

Örhängen och hårklämma formade som en rosett av skimrande paketsnören i slitstark papperskvalitet, från Cellbes. Läs mer och köp här. (länk till butik)

13. Cool belt bag

Liten nitprydd väska i trendig belt bag-modell att bära runt midjan. Perfekt för mobiltelefon och kredikort, från Don Donna. Läs mer och köp här. (länk till butik)

14. Högglansigt nagellack som sitter fint länge

Ett gel-nagellack som ger dig extra glansiga naglar som håller länge. Applicera två lager, vänta och applicera sedan ett transparent gel top coat ovanpå, från Lindex. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Foto: Jayson Hinrichsen/Unsplash.com, m fl

Trendiga jultomtar att fynda i butik just nu
Fejkat är finast – 14 prisvärda modefynd i fuskpäls