Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Fin hy, friskt hår och snygg makeup i vinter - tips!

17 nov, 2018 
Redaktionen
Vintern är på väg vilket kan kännas i hud och hår. Skäm bort dig själv med ny lyster och sköna oljor. Här är också makeupen som snabbt lyfter fram dina ögon och ger ansiktet ett piggt lyft i vinter!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Maxa fransarna, använd en smidig concealer som lyser upp trötta skuggor och testa en klassiker i ny tappning – skön lyx för torr hud och torrt hår!

Våra bästa vintertips för fin hy, friskt hår och snygg makeup

Klä naglarna i vinter

Essie Say it aint

Vad sägs om en metallisk kopparton, mörkt blått eller en djup, dämpad rödrosa ton? Say it aint’t soho, Booties on broadway och Stop, drop & shop heter de fina nyanserna från amerikanska märket Essie. Trion är hämtad från den senaste kollektionen. Läs mer och köp här

Annons

Lent ren

Caring shower oil från ACO

En duscholja kan vara ett skönt, rengörande alternativ för den torrare huden. Caring shower oil från ACO med bland annat solrosolja känns behagligt mjuk och doftar milt och fräscht. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Ögonöppnare – mascaror som ger volym

Unlimited mascara från L´Oréal Paris Volume infusion mascara från Max Factor

Nya Volume infusion mascara från Max Factor ger fylliga, separerade fransar. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Annons

Flexibel. Unlimited mascara från L’Oréal Paris har en ställbar borste som du kan vinkla och variera som det passar dig. Det här är en mascara som ger en tät, jämn fransrad med fin längd och böj. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Gläns!

Smooth and shine hair oil från Björn Axén Lernberger Stafsings Shine serum

Har du ett hår som lätt blir matt och frissigt – eller som du helt enkelt vill ge mer lyster? De snabba, vårdande glansgivarna är ett bra komplement till övrig hårvård. Använd i vått och/eller torrt hår.

Annons

Lernberger Stafsings nya Shine serum återfuktar, jämnar ut hårstrået och ger lyster. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Smooth and shine hair oil från Björn Axén med argan- och solrosolja ger glans och gör håret följsamt mjukt. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Mjukt varm eller klar och frisk

Clean cashmere Clean cool cotton

Vilken typ av doft väljer du helst i vinter? I begränsad upplaga lanserar parfymmärket Clean den mjuka Cashmere som doftar av trä, tonkabönor och heliotrop Läs mer och köp här (reklamlänk)

Annons

Samt den svalare Cool cotton som ger en ”nytvättad” känsla med inslag som bergamott, äpple, mimosa och mynta. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Framhäver dina lockar

Maria Nilas Curlicue cream

Maria Nilas Curlicue cream är en fuktgivande stylingcrème för det lockiga håret. Den ger naturlig glans, följsam stadga och gör att lockarna får en tydligare form. Applicera i fuktigt hår, låt självtorka eller blås torrt med fön. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Annons

Fräschar upp på minuter

Aussies Pure locks

En inpackning gör gott när håret behöver lite extra vård för att komma i form. Deep treatment 3 minute miracle från Aussies nya serie Pure locks tar hand om ett skadat hår. Doftar fräscht sött av honung, mandel, vanilj, kakao och socker. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Lyx för torrisar

Nuxe Huile prodigieuse

Är du en av många som fastnat för Nuxe klassiska olja Huile prodigieuse? Oljan, som lanserades på 90-talet, funkar till såväl hud som hår. Nu kommer den i en rikare version för den torra huden. Innehåller 30 procent mer macadamiaolja än originalet, men har samma somrigt varma, mjukt sinnliga doft. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Annons

Skönhetsfixare

Max Factor Radiant lift concealer

Att ljusa upp skuggor vid ögonen är ett enkelt och effektivt sätt att ”väcka” ansiktet. En av nyheterna från Max Factor är Radiant lift concealer som döljer skuggor och ger huden lyster. Finns i tre nyanser. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Skönt på läpparna

Clarins Hydra- Essentiel Moisture

Ett tillskott i Clarins serie Hydra-Essentiel är Moisture replenishing lip balm som vårdar och ger fukt samtidigt som det ger lätt lyster och glans. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Annons

Ren på ekovis

weleda gentle cleansing foam

Weledas rengöringsmousse är luftigt mjuk och fräsch och rengör milt. Innehåller ekologiskt trollhasselextrakt som har en lätt sammandragande effekt på huden. Passar normal och blandhy. Läs mer och köp här

Av Eva Larsson

Foto: IBL/Shutterstock, m fl

Läs också:

Bästa hjälpen för känslig hud!

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons