Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

10 fina bokstavssmycken att bära till alla tillfällen

07 jan, 2021 
Sandra Bohlin
Tre utvalda bokstavssmycken i en och samma bild.
Är du på jakt efter vackra bokstavssmycken? Personliga, stilrena och som passar till alla tillfällen. Vi listar 10 alternativ att kika in i butik just nu.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Ge bort som present till någon du bryr dig om, byt med din bästa vän eller unna dig själv ett bokstavssmycke!

Så enkelt rengör du dina smyckenBrand logo
Så enkelt rengör du dina smycken

Kanske vill du bära din egen bokstav som örhängen, bli påmind om någon som du bryr dig extra mycket om med dennes initialer runt halsen eller liknande. En trendig och personlig detalj som lyfter vilken outfit so helst oavsett om det är vardag eller fest.

10 vackra smycken med bokstäver:

Identity Ring design av Fanny Ekfrån för IOAKU. Ringen är justerbar gjort av äkta 925 silver och förgylld i 18k Guld. Alla bokstäver mellan A till Z finns i kollektionen. Nickel-, bly- och kadmiumfritt. Du kan köpa de här (reklamlänk).

Annons

Minimalistiska örhängen i 18 karat guldpläterat sterlingsilver från Design letters. Finns i bokstäverna A-Z och både i guld och silver. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Bokstavsberlock i 925 sterlingsilver från Thomas Sabo. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Bokstavshalsband från Edblad där varje bokstav som en berlock i en fin nätt kedja och ses här i blank 14K guldpläteirng. Du kan köpa halsbandet här (reklamlänk).

Bokstavsberlock från Syster P i sterling silver, pläterad med 18K guld. Finns i fler bokstäver och i silvrigt utförande. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

En ring i sterling silver i justerbar storlek från Design Letters. Finns i bokstäverna A till Z. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Ett enkelt bokstavsarmband från Edblad i blank 14K guldplätering. Serien finns i hela alfabetet och är en perfekt present. Du hittar armbandet här (reklamlänk).

Annons

Vacker bokstavsberlock från BlueBillie. Gjord i 14 karat guld och 100% procent fri från nickel. Hitta den bokstaven du söker och köp den här (reklamlänk).

Identity necklace från Ioaku är ett bokstavshalsband med några swarovski kristaller på ena sidan. Halsbandet är gjort av rostfritt stål med överdrag med äkta 18k guld/silver. Alla bokstäver mellan a till z finns i kollektionen. Du kan köpa det här (reklamlänk).

Annons

Berlock i sterlingsilver från Edblad perfekt att hänga upp på en halskedja. Bokstäverna är fint präglade i den blanka plattan. Dem finns även i guld. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons