Singles day 2020: 11 smarta hudvårdsfynd på rean

Kvinnor med ansiktsmasker är glada.

Foto: Shutterstock/TT
Börjar favoritcremen ta slut eller behöver du ett nytt serum? Här har vi listat elva grymma hudvårdsfynd bland årets rabatter och reor på Singles day 2020 i Sverige

Alla singlars dag, numer känd som Singles day är här som vanligt den elfte november (11/11 – ettor för att representera singlar).

Vad är Singles day?

Singles day är Kinas motsvarighet till Black friday, årets största rea-dag som ursprungligen kommer från USA. Men nu har även den kinesiska shoppinghögtiden kommit till Sverige och resten av världen.

Men idag är Singles day inte bara något för att singlar ska få fira sin självständighet, utan en fest med reor och rabatter för alla!

Här har vi samlat några hudvårdsfavoriter du bör passa på att fynda på Singles day 2020 i Sverige – allt från serum till nattcremer, bodylotions och rengöring!

Serum Banana Bright

Banana Bright Vitamin C Serum 30 ml Ole Henriksen

Serum och ansiktsolja med vitamin C, PHA- och hyaluronsyra, som håller huden ung och frisk. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Hudrengöring i flaska

Olive Cleansing 250 ml Maria Åkerberg

Hudrengöring med olivolja för torr, känslig och mogen hud. Tar bort smink och smuts. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Nattcreme från Idun.

Rich Night Cream 50 ml Idun Minerals

Mjukgörande nattkräm med rapsolja och havreplja. Rik på vitamin E och mineraler som reparerar och skyddar huden. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Se också: Så lagar du trasig ögonskugga

Ansiktsmask på tub.

Clear Skin Mud Boosting Face Mask 100 ml Indy Beauty

Djuprengörande ansiktsmask med aktivt kol som absorberar orenheter. Extrakt av näckros verkar lugnande på huden. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Återfuktande creme på burk.

Moisturizing cream 340 ml CeraVe

Återfuktande creme för väldigt torr hud, både kropp och ansikte. Bidrar till att stärka hudbarriären med hjälp av tre essentiella ceramider och hyaluronsyra. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Spakit i miniförpackningar.

Home Spa Kit Kocostar

Hemma spa är ett perfekt sätt att fira sin singelhet! Med det här spa-kittet får du en ansiktsmask, en handmask, en fotmask och en fotpeeling. Läs mer och köp här (reklamlänk från Adtraction).

Concealer från Helena Rubenstein

Magic concealer 15 ml Helena Rubinstein

Concealer som suddar bort mörka ringar runt ögonen, samt döljer och korrigerar. Läs mer och köp här (reklamlänk från Adtraction).

Serum i en blå flaska.

Retinol Fusion PM 30 ml Peter Thomas Roth

Serum med retinol, vitamin C och E som regenererar och förnyar hudton och struktur. Läs mer och köp här (reklamlänk från Adtraction).

Balsam i svart flaska.

Dark Oil Lightweight Hair Conditioner 50 ml Sebastian

Ett balsam med en unik sammansättning av oljor som gör håret mjukt och lätt att reda ut, samt en extra fyllighet och struktur utan att tynga ner. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Ansiktsmasker i glada färger.

Roth Masking Minis, Peter Thomas Roth

Festa till det med ett litet testpaket med de bästsäljande ansiktsmaskerna från märket Peter Thomas Roth – bland annat kultfavoriten Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask – som bara kan fås i detta kit! Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Bodylotion från Biotherme.

Oil Therapy Baum Corps 400 ml Biotherm

Härlig bodylotion för torr hud som snabbt absorberas och lämnar huden återfuktad. Innehåller extrakt av aprikos som gör huden mjuk och smidig. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Mer inspirerande mode & skönhet hos allas.se: