Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Smarta sättet att få fin lyster i huden i ansiktet

11 mar, 2021 
Johanna Svan
Kvinna som använt ansiktsroller.
Speciellt efter vintern kan huden i ansiktet kännas blek och glåmig. Men det finns ett sätt att snabbt få tillbaka lystern!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Istället för att lägga dyra pengar på ansiktsbehandlingar kan du lätt göra din egen behandling hemma – perfekt att göra när man exempelvis sitter framför datorn eller teven!

Tricket är att använda en ansiktsroller och ge sig själv en masserande ansiktsbehandling.

Se också: Så tar du hand om fötterna

Skönhetsrutinen i 5 steg för dina fötterBrand logo
Skönhetsrutinen i 5 steg för dina fötter

Genom att rulla en faceroller över ansiktet stimulerar du musklerna och blodcirkulationen, vilket kan hjälpa mot spänningar och bidra till en naturlig lyster. Att använda en ansiktsroller kan även dränera och minska svullnad, mörka ringar och påsar under ögonen.

Annons

Så använder du en ansiktsroller

Använd helst rollern på rengjord hy och tillsammans med en ansiktskräm. Man kan även lägga på en så kallad sheetmask och rulla rollern över den. Du kan även använda rollern för att massera in serum eller ansiktsolja.

Det finns flera olika sätt att rulla den över ansiktet.

Om man vill kan man starta med halsen för att få igång lymf-flödet.

Man kan även starta vid hakan och rulla längs käklinjen upp till örat. Du ska rulla från mitten av ansiktet och ut åt sidorna för få igång cirkulationen i huden på bästa sätt. Fortsätt att rulla resten av ansiktet på samma sätt.

Har du mörka ringar och ser puffig ut under ögonen kan du fokusera lite extra på dessa ställen och använda den lilla rollern på ena sidan som är anpassad för just ögonen.

Det finns ansiktsrollers i flera olika material. Den här är gjord av rosenkvarts och passar utmärkt att kyla innan användning för en extra svalkande effekt.

Läs mer och köp en ansiktsroller här (reklamlänk)

Rosa ansiktsroller av rosenkvarts

Läs mer och köp en ansiktsroller här (reklamlänk)

Annons