Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisMidsommarCamping

Tips på skönhetsknep som ger snabba resultat

26 sep, 2019 
Lotta Bengner
Ung kvinna ler mot kameran. Bakom henne syns en vägg i blå nyanser.
Knep som får oss att se piggare och piffigare ut med minsta möjliga ansträngning är alltid välkommet. Här är 
tips på skönhetsknep som fungerar!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Med smart nagellack får du manikyrsnygga naglar på ett kick. Att investera i en förstoringsspegel hjälper dig att lägga snygg eyeliner, och en krämögonskugga sitter som en smäck på nolltid. Här bjuder vi på några enkla, snabba och billiga knep för dig som vill piffa lite, men inte har mycket tid över.

Smarta skönhetsknep som ger snabba resultat

1. Ögonskugga som sitter på plats

Om ögonskuggan ”smiter” eller lägger sig i veck på ögonlocket, testa en krämögonskugga! De (flesta) sitter som berget, utan att drösa ner under ögonen eller kleta. Applicera med borste eller finger på lätt sänkta, släta ögonlock och låt torka. Kan även användas som primer under andra skuggor för att få dem att sitta bättre och intensifiera färgen.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Pro longwear paint pot från MAC

Pro longwear paint pot från MAC. Läs mer och köp här (reklamlänk)

Annons

2. Få koll med förstoringsspegel

Med en ordentlig förstoringsspegel är det enklare att måla sig med mer precision, och få koll på eventuella ovälkomna strån… Finns i många billiga varianter, vissa med smart sugproppsfunktion att fästa på badrumsspegeln.

Ställbar spegel med x10 förstoring från Åhléns

Ställbar spegel med x10 förstoring från Åhléns. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

3. Slipp röda ögon med inliner

Ett klassiskt knep som trollar bort trötta och röda ögon är att måla vattenlinjen – alltså området innanför de nedre ögonfransarna – med en beige eller benvit penna. En bonus är att ögonen ser större ut också. Torka först torrt med en tops, och dra ner huden under lätt för att komma åt. Välj en inliner eller vattenfast kajal, eftersom de är framtagna för att hålla även när det är fuktigt.

Annons
Inliner i nyansen Sand från Idun Minerals

Inliner i nyansen Sand från Idun Minerals. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

4. Välj vårdande mascara

En mascara med vårdande ämnen tar hand om fransarna, och kan efter regelbunden användning öka volymen och/eller längden.

Volume infusion mascara från Max Factor

Volume infusion mascara innehåller biotin och keratin – och luktar jättegott! Från Max Factor. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons

5. Få snygga naglar snabbt

För naglar som bryts, skivar sig och splittras är Second nail toppen. Ger nageln ett motståndskraftigt, skyddande lager, samtidigt som nageln får fräscht jämn, glansig och naturlig färg. Vårdar och stärker nageln. Använd det ensamt eller som underlack. Finns i beige och rosa nyans.

Second nail från Isadora

Second nail från Isadora. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

6. Kom ihåg handkrämen

För att en produkt ska ha effekt måste man så klart komma ihåg att använda den. Så ställ nageloljan och handkrämen på strategiska ställen som sängbordet eller intill tv-soffan, så att du blir påmind.

Annons
Smarta skönhetsknep

Citrus hand and nail cream från Weleda. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons