Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Allt du behöver veta om Husdrömmar säsong åtta

20 jan, 2021 
Linnéa Ruiz Mutikainen
Linnéa Ruiz Mutikainen
Allt du behöver veta om SVT-serien Husdrömmar säsong 8
Inredningsentusiaster, se hit! SVTs succéserie Husdrömmar är tillbaka för en åttonde säsong – här är allt vi vet.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Har du också längtat efter en ny säsong av Husdrömmar? Du är långt ifrån ensam. Den uppskattade SVT-serien, som både inspirerar och berör när vi får följa ambitiösa husdrömmare, är snart tillbaka för en ny säsong. Säsong nummer åtta har premiär i februari 2021 och innehåller, i vanlig ordning, många inspirerande husbyggen och makalösa projekt från start till mål.

Det här är SVT-succén Husdrömmar

Sedan premiären 2014 har SVTs succéserie Husdrömmar varit omåttligt populär. I programmet får vi följa ett antal husprojekt och se nya miljöer ta form samtidigt som bygget ska klaffa med både privatliv och relationer.

Gert Wingårdh och Anne Lundberg programleder Husdrömmar i SVT
Husdrömmar säsong åtta, med Gert Wingårdh och Anne Lundberg som programledare, har premiär 1 februari.

Projekten i serien sträcker sig från storslagna villor och grandiosa vindsvåningar till totala nybyggen och omfattande renoveringar. Programledare är arkitekten Gert Wingårdh och Anne Lundberg, känd från Antikrundan, som tog över efter Pernilla Månsson Colt i säsong 6.

Se också: 6 saker du inte visste om Antikrundan

6 saker du inte visste om antikrundanBrand logo
6 saker du inte visste om antikrundan

Husdrömmar Sicilien hade premiär 2020

Månsson Colt har vi även kunnat följa i spinoff-serien Husdrömmar Sicilien, där det tidigare Husdrömmar-paret inredaren Marie Olsson Nylander och Bill Nylander testar lyckan utomlands i form av ett ambitiöst projekt. I serien ser vi paret skapa ett hem åt familjen i det majestätiska 1700-talshuset Palazzo Cirillo i lilla byn Termini Imerese på Sicilien.

Annons

Husdrömmar säsong 8 – och då har den premiär

I den åttonde säsongen av Husdrömmar får vi följa flera spännande projekt och även göra några efterlängtade återblickar till projekt från tidigare säsonger. Vi får bland annat återse det häpnadsväckande containerhuset i Tranås från säsong 6, se ett nedgånget kapell förvandlas till ett ombonat familjehem och följa med när en naturtomt blir inramningen för ett smakfullt hus.

Husdrömmar säsong åtta har premiär på SVT och SVT Play den 1 februari 2021.

Annons