Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Artisterna klara för Så mycket bättre 2020

11 maj, 2020 
Jessica Rådne
Tove Styrke följer med till Gotland och inspelningarna av Så mycket bättre sommaren 2020.
Tove Styrke, Loreen, Silvana Imam, Helen Sjöholm och Benjamin Ingrosso är bara några av alla artister som medverkar i årets omgång av Så mycket bättre på TV4. Här är hela listan.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I år är det tio år sedan TV4 drog igång braksuccén Så mycket bättre, programmet där kända artister tolkar varandras låtar. Inför årets jubileumssäsong kommer tolv deltagare att samlas på Gotland.

Videon kunde inte hittas

Tove Styrke ny deltagare

Under maj månad har kvällstidningarna tack vare initierade källor kunnat presentera deltagarna pö om pö. Namn som Silvana Imam, Benjamin Ingrosso och Newkid läckte ut först. Till slut kontrade TV4 med att själva posta några av namnen i sina sociala kanaler, för att sedan berätta att hela listan står klar.

”Precis som förra året kommer säsongen gästas både av artister som återvänder och helt nya artistbesökare på Grå Gåsen. Vi kan nu stolt avslöja vilka tolv artister som står redo att förgylla inspelningen i sommar med nya tolkningar, oförglömliga möten och kära återseenden”, skrev TV4 på sin hemsida.

Annons

Men ett namn har tillkommit sedan dess - syntpopparen Tove Styrke som presenterades strax innan Kristi himmelsfärd.

Medverkandes egna ord

Programmet spelas in på Grå Gåsen, en vacker stenvilla från 1800-talet i Burgsvik på Gotland. Här samlas artisterna för att dela med sig av sina erfarenheter från karriären och två gånger per dag uppträda med covers av varandras låtar.

”Det här ska bli sååå kul. Och MASSA KÄRLEK till mitt nya team”, skriver Loreen om sin medverkan i ett inlägg på Instagram.

”Det känns otroligt kul och spännande! Jag är ingen låtskrivare men jag ser fram emot att få höra andra tolka sånger som jag har gjort genom åren och inte minst att få göra egna tolkningar av andras sånger”, säger musikalstjärnan Helen Sjöholm i ett inlägg på programmets Instagramsida.

Blandade genrer

Precis som tidigare år är det en stor spridd på artisternas målgrupper och genrer. Benjamin Ingrosso och Newkid tillhör det yngre gardet popartister som slagit igenom på 2010-talet, medan Lili & Susie, Plura Jonsson, Jakob Hellman och Lisa Nilsson hade sina största hits på 1980- och 90-talet. Helen Sjöholm och Tommy Körberg har gjort succé på musikalscenen och Loreen vann Eurovision 2012 med sin Euphoria.

Annons

I år har ingen av artisterna har en egen dag. Den fasta trion Plura, Ana Diaz och Markus Krunegård kommer att medverka i alla avsnitt, medan de andra artisterna kommer och går under säsongens gång. Programmet spelas in sommaren 2020 och sändas i TV4 och TV4 Play under hösten 2020.

Se hela uppställningen artister i listan nedan.

Artisterna i Så mycket bättre 2020

Benjamin Ingrosso

Lisa Nilsson

Markus Krunegård

Ana Diaz

Plura Jonsson

Helen Sjöholm

Tommy Körberg

Loreen

Newkid

Lili & Susie

Silvana Imam

Jakob Hellman

Tove Styrke

Annons