Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Bianca Ingrosso hoppar av Wahlgrens värld – och gör nytt tv-program

10 dec, 2021 
Saga Pettersson
Saga Pettersson
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Efter tio säsonger hoppar Bianca Ingrosso nu av tv-succén Wahlgrens värld. Och bara timmar efter beskedet får vi veta att hon ska göra ett helt nytt program för kanalen, något Bianca i ett pressmeddelande kallar för ”ett av livets roligaste projekt”.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamlaBrand logo
18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla

Under gårdagskvällen sändes det sista avsnittet av Wahlgrens värld säsong tio, och senare under kvällen gick Bianca Ingrosso ut med att hon hoppar av programmet. I sex år och tio säsonger har vi följt Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgrens liv, genom tårar, bråk, lycka, kärlek, och allt där emellan. Men i den kommande säsongen kommer Bianca Ingrosso inte att medverka mer än att hon kan dyka upp i sin mammas sällskap då och då.

Bianca om avhoppet från Wahlgrens värld

I ett långt inlägg på Instagram berättar hon om sitt avhopp, och skickar kärlek till både tittare och teamet bakom Wahlgrens värld.

”Vi har filmat i snitt 4 dagar i veckan året runt senaste 6 åren och har skrattat, gråtit och bråkar framför kameran. Ibland har det inte alls varit lätt men just ni mitt team har fått mig så otroligt bekväm och funnits där hela tiden som det mest enorma stöd. Wahlgrens Värld betyder allt för mig, ALLT! Men allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag. Ibland måste man prioritera i livet och mitt fokus behövde läggas mer på CAIA och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst”, förklarar Bianca Ingrosso.

Annons

”Men vem vet vad som händer i framtiden, kanske kommer jag tillbaka… I dagsläget spelar jag inte in Wahlgrens Värld men ni kommer självklart få se glimtar av mig då och då. Jag menar, jag måste ju träffa mamma och vårt team”.

Pernilla Wahlgren och Bianca ingrosso
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso gör nytt program för Discovery+

Bland kommentarerna möts hon av ton av kärlek och stöd från tittare, och nog är det många som gärna hade fortsatt se Bianca i programmet. Men! Kanske behöver de inte hänga läpp allt för länge. Det är inte sista gången vi får ta del av Bianca Ingrosso i rutan.

Under fredagsmorgonen gick kanalen ut med att det blir ett helt nytt program med Bianca Ingrosso, något Discovery+ beskriver som en storsatsning.

– Det känns helt fantastiskt och väldigt roligt med ett nytt program för Discovery+, och att vara en del av utformandet och skaparprocessen. Jag är väldigt förväntansfull och taggad på att snart kunna berätta mer om ett av livets roligaste projekt, säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande.

Vad programmet kommer att handla om framgår inte. Men den som väntar på något gott...!

Se också: Bianca Ingrossos stilresa genom åren

Bianca Ingrossos stilresa genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos stilresa genom åren
Annons