Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Bonde-Leonoras comeback: ”Kom ut som en rockstjärna”

26 sep, 2018 
Louise Andersson
Eleonora är tillbaka i "Bonde söker fru"
I fjol var hon för het på gröten och förälskade sig redan innan speeddejtingen dragit i gång. Men kärleken blev kortvarig och nu är skogsbonden Leonora Vilhelmsson tillbaka i tv-rutan, i jakten på den långvariga kärleken.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Höstmörkret har dragit in över landet och äntligen får vi se en glimt av en sommar på landsbygden. Det är återigen säsongspremiär av TV4:s ”Bonde söker fru”.

Det är höga förväntningar som dras i resväskorna efter de utvalda brevskrivarna in på Siggesta herrgård inför första mötet med bönderna. Spänningen i luften inför speeddatingen kan sätta fjärilar i magen på den lugnaste av bönder.

Men innan speeddejtingen drar i gång möts alla deltagare ute på gården. Runt de runda trädgårdsborden granskar brevskrivarna sin konkurrens.

”Wow, de är här för att träffa mig”

Ut marscherar fyra av årets tv-bönder (i ”Bonde söker fru – Kärlek åt alla” som sänds på TV4-play) och omges av applåder. Ett ansikte är mer välbekant än de andra, Leonora Vilhelmsson, 41, som deltog i förra årets säsong av programmet. Leonora hinner knappt gå ut ur herrgårdsentrén innan hon börjar vinka bort till sina brevskrivare.

Annons

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

– Det var lite som att komma ut där som en rockstjärna och alla bara” wow”. De är ju verkligen här för att träffa mig, säger hon i programmet.

Spända deltagare anländer till årets "Bonde söker fru".
Spända deltagare anländer till årets ”Bonde söker fru”. Foto: TV4

När Leonora Vilhelmsson skulle delta i förra säsongens upplaga dröjde det inte länge efter att breven trillat in förrän hon förälskat sig i en av sina beundrare. En relation inleddes tidigt och när det var dags för speeddejtingen hoppade Vilhelmsson av programmet.

– Jag hade ingen motståndskraft, sa hon i programmet då.

Paret flyttade ihop och förlovade sig men kärleken blev kortvarig och ett halvår senare var hon singel igen. Men i årets säsong öppnades en nionde plats upp, för vad programledare Linda Lindorff beskriver som ”årets revanschbonde” på sin blogg.

Annons

Tror fortfarande på kärlek vid första ögonkastet

Leonora Vilhelmsson säger sig fortfarande tro på kärlek vid första ögonkastet, men säger sig försöka ha mer is i magen i jakten på en långvarig kärlek.

– Jag vet att jag är sjukt impulsiv och när det gäller känslor då vet jag att jag rycks med, säger hon i programmet.

Den nya inställningen grundar sig i det ansvar hon säger sig vilja skärpa till för sin dotters skull.

– Så även om jag blir så där blixtförälskad så får jag väl hålla mig i skinnet, säger hon med ett flin på läpparna.

Speeddating med Leonora i Bonde söker fru
Leonora Vilhelmssons första dejt i programmet. Foto: TV4

Det är med förväntansfull spänning hon går in på sin första dejt. Nervositeten hos både bönder och brevskrivare är påtaglig.

– Jaha hej får man väl säga, inleder Vilhelmsson.

– Favorit rätt då?

Bonde söker fru: Onsdagar kl 20.00 på TV4 och TV4 play.

Läs också: Här är bönderna i ”Bonde söker fru” 2018

Annons