Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Claes Malmberg klar för Let's dance 2018

01 mar, 2018 
Redaktionen
Så var det dags igen, Nyhetsmorgon släppte nyss en ny deltagare för succéprogrammet Let's dance på TV4, och det är ingen mindre än Claes Malmberg.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

En raggarbil, en buddha-staty och Leif GW Persson, det var ledtrådarna för deltagaren för Let’s dance som Nyhetsmorgon släppte nu på morgonen. Snabbtänkta tittare fick givetvis ihop ledtrådarna till skådespelaren Claes Malmberg, 56.

Raggarbilen stod för hans genombrottsroll som Ronny Jönsson, buddha-statyn för hans tro, och Leif GW Persson för Claes roll som kommissarie Bäckström i tv-serien Den fjärde mannen, som baseras på en bok som Leif GW Persson skrivit.

”Får betalt för det här”

Claes Malmberg är taggad för sitt deltagande i dansprogrammet.

– Jag är en professionell person, jag får ju betalt för det här. Jag kommer att göra allt jag kan, jag kommer att gå in för det och göra mitt bästa, säger han till Nyhetsmorgon-programledarna Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt.

Steffo berättar att han gick ner 20 kilo under sitt deltagande i programmet 2014, och nu hoppas Claes att han kommer att göra detsamma.

– För mig är detta en kombination av Biggest loser och Let’s dance, säger han och skrattar:

– Första gången jag får vara idrottsman i mitt liv, det ska bli jätteroligt!

Av Angelica. Jaako Billenman

Foto: TV4, IBL
Artikeln publicerades först på Hänt.se.

Läs också:

Fler klara deltagare i Let’s dance 2018

Tony Irvings kamp efter Let’s dance – ställt in allt

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons