Ensam mamma söker 2018: Här är deltagarna

I den tionde säsongen av Ensam mamma söker letar Theodora Larsson, Camilla Backman, Elin Näslund, Mikaela Boman och Zarah Skoglund efter kärleken. Artisten Jessica Andersson är den som guidar mammorna genom dejtingdjungeln. "Det går att hitta kärleken", säger hon.

TV3-programmet Ensam mamma söker har sedan premiären 2007 blivit en riktig publikfavorit.

Förra årets säsong bjöd både på frieri och partnerbyte.

I sista avsnittet av Ensam mamma söker 2017 friade Tim Robertson till Jenny Edlund. Beatrice Larsson blev efter inspelningen tillsammans med Fredrik Thomasson som dejtade Johanna Ridde i programmet.

– Jag tror att folk kommer bli förvånade och chockade först, för det är ju lite oväntat, sa Beatrice Larsson till Aftonbladet i december 2017.

”Går att hitta kärleken”

Nu är det dags för fem nya mammor att söka efter kärleken. Till sin hjälp har de programledaren Jessica Andersson.

– Efter förra säsongens frieri och med ett stundande bröllop kan vi konstatera att det går att hitta kärleken i Ensam mamma söker. Jag längtar efter att börja spela in den nya säsongen i sommar och önskar alla fem härliga mammor ett stort lycka till, säger hon i ett pressmeddelande.

Inspelningen av den nya säsongen kommer att ske under sommaren 2018. Programmen kommer sedan att sändas under våren 2019.

Här är mammorna i Ensam mamma söker 2018:

Theodora Larsson från Ensam mamma söker 2018.

Theodora Larsson. Foto: TV3

Theodora Larsson

Theodora Larsson är 30 år och kommer från Borås.

Energiknippet Theodora är mamma till barnen Leia, 10, Cornelia, 8, och Jasper, 6. Theodora beskriver sig själv som social och påhittig. Hon är dessutom delägare i en prisbelönt leksaksaffär.

– Jag längtar efter någon som gör mig knäsvag och gillar äventyr. Jag vill verkligen träffa mannen i mitt liv, säger Theodora Larsson.

Camilla Backman från Ensam mamma söker 2018.

Camilla Backman. Foto: TV3

Camilla Backman

Camilla Backman är 31 år och kommer från Västerås.

Camilla är mamma till 5-årige Milian och jobbar som vårdbiträde. Hon beskriver sig själv som en sportig och lättsam tjej med ett stort djurintresse.

– Jag tycker om sportnördar, gärna lite skägg. Jag saknar någon att komma hem till som frågar hur min dag har varit, och kanske någon att kramas med, säger Camilla Backman.

Elin Näslund i Ensam mamma söker 2018.

Elin Näslund. Foto: TV3

Elin Näslund

Elin Näslund är 28 år och kommer från Gällivare.

Elin är mamma till Freja, 4, och jobbar som gruvarbetare. Ett yrke där hon upplever att det, som tjej, krävs en hel del skinn på näsan. Elin beskriver sig själv som spontan och har en stor passion för livet.

– Jag tycker att det är väldigt attraktivt med ett fint leende. Jag faller för välklädda män med fina skor och ambitioner, och längtar efter att längta efter någon, säger Elin Näslund.

Mikaela Boman i Ensam mamma söker 2018.

Mikaela Boman. Foto: TV3

Mikaela Boman

Mikaela Boman är 32 år och kommer från Vedum.

Mikaela är mamma till Havannah, 2, och jobbar inom hemtjänsten. Hon beskriver sig själv som både spontan och romantisk. Dessutom älskar hon livet på landet.

– Egentligen spelar inte utseendet så stor roll utan det är personligheten jag går på. Sexighet för mig är att vara snäll. Jag har gått på det där sexpacket innan och det har inte gått så bra, säger Mikaela Boman.

Zarah Skoglund i Ensam mamma söker 2018.

Zarah Skoglund. Foto: TV3

Zarah Skoglund

Zarah Skoglund är 36 år och kommer från Sundsvall.

Zarah är mamma till barnen Isa, 12, Sanna, 7, och Theo, 4. Zarah jobbar som elevassistent. Hon beskriver sig själv som en ärlig, glad och spontan tjej. Hon har också ett stort intresse för inredning.

– Jag skulle vilja träffa en gentleman som vet hur han uppvaktar mig med mycket kramar och mycket ömhet. Jag kan inte påstå att jag sätter utseendet först men vem kan motstå ett par charmiga ögon och ett vackert leende, säger Zarah Skoglund.

Ensam mamma söker sänds under våren 2019 i TV3.