Här är alla deltagare i Svenska Hollywoodfruar 2016

Svenska Hollywoodfruar 2016.
Svenska Hollywoodfruar fortsätter! Här kan du läsa om alla deltagare!

Det är dags för ännu ett äventyr i drömmarnas stad. Den tionde säsongen av Svenska Hollywoodfruar bjuder på kaos, intriger, blottade känslor och nya bekantskaper.

Delatagare Svenska Hollywoodfruar

Två nya fruar gör entré i premiären:

Sofie Prydz

Sofie Prydz är gift med DJ:n Eric Prydz och hon är en vän av ordning. Milt uttryckt. Hon sätter en bokstavskombination på sig själv och avskedar hushållerskor på löpande band.

Elena Belle

Elena Belle är fästmö till en manager för DJ:s. Både hon och Sofie Prydz har Hollywood-skylten som utsikt från sina lyxhus.

I premiären stålsätter de nya fruarna sig för att träffa de tre veteranerna:

Maria Montazami

Gunilla Persson

Åsa Vesterlund

Problem mellan lakanen

Elena Belle är tidigare känd som Natacha Peyre och har nu blivit sambo med sin Michael Theanne i ett lyxhus. Hon håller modellkroppen i trim genom hembesök av sin personlige tränare, men råkar blotta lite för mycket.

Maria Montazami ska tillbringa sin första natt på nya båten Montazami med maken Kamran. Hon behöver stärka sig med några öl när hon bäddar sängen – och får problem mellan lakanen.

Gunilla Persson har gjort om ett av rummen i sitt hem till en svit åt dottern Erika som nu ska inredas och Åsa Vesterlund ger oss en uppdaterad relationsstatus.