Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskopPåskpyssel

Här är bönderna i Bonde söker fru 2018

27 mar, 2018 
AvMinna Wallén-Widung
Linda Lindorff och de deltagande bönderna i Bonde söker fru 2018
Sju bönder söker kärleken i höstens säsong av Bonde söker fru i TV4. Inför den kommande säsongen har TV4 valt att göra vissa förändringar – för att förhindra intresserade att ta kontakt med bönderna på förhand. "Vi vill bara ge tittarna och brevskrivarna chansen att få följa hela resan", skriver programledaren Linda Lindorff på sin blogg.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Nu är det klart vilka bönder som söker kärleken i den kommande säsongen av Bonde söker fru. Sju bönder – fem män och två kvinnor – är det som hoppas hitta den stora kärleken i tv under hösten.

Men TV4 har valt att göra saker och ting lite annorlunda den här gången. Tidigare säsonger har flera bönder valt att dra sig ur tv-serien eftersom de fått kontakt med personer och blivit kära redan innan säsongen dragit i gång. Det vill tv-kanalen undvika den här gången.

”I och med sociala mediers framfart har jag märkt att många försöker kontakta bönderna innan de möter sina brevskrivare på Sundbyholm och detta blir orättvist för alla de som skickat in videohälsningar och brev till sin bonde i hopp om att han eller hon kan vara den rätta för just den person”, skriver programledaren Linda Lindorff på sin blogg.

Annons
Linda Lindorff är programledare för Bonde söker fru även denna säsong.
Linda Lindorff är programledare för Bonde söker fru även denna säsong. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Går bara ut med förnamnet

Därför har man i år valt att bara gå ut med förnamnen på de kärlekstörstande bönderna, för att göra det lite svårare att söka kontakt med dem i förväg.

”Bönderna träffar inte heller varandra före inspelningen i år för att minska risken att de ska bli kära i varandra – innan vi är i gång. Vi vill bara ge tittarna och brevskrivarna chansen att få följa hela resan”, skriver Linda Lindorff vidare på bloggen.

Annons

Här är bönderna i Bonde söker fru 2018:

Susanna, 27 år, mjölkbonde från Valdemarsvik

Mjölkbonden Susanna. 
Mjölkbonden Susanna. Foto: TV4

Susanna är en charmig och spontan tjej som längtar efter att träffa den rätta. Hon tycker om när det händer saker runt omkring henne och söker någon att dela vardagen och spontana äventyr med. Det Susanna tycker är viktigast i en relation är ärlighet och kommunikation och massor av kärlek. När Susanna inte jobbar på gården är hon showartist i Norrköping, hon älskar att dansa, sjunga och stå på scen.

Annons

Andreas, 45 år, veterinär och hästbonde från Järna

Hästbonden Andreas.
Hästbonden Andreas. Foto: TV4

Andreas beskriver sig själv som en enkel, prestigelös och öppen man. Han bor på en vacker gård i Järna och är där han vill vara i livet men saknar någon att dela det med. Andreas söker en livspartner som också kan vara hans bästa vän, kärlek och trygghet. Andreas tycker om att resa, sporta och uppskattar kultur.

Per, 33 år, skogsbonde från Vimmerby

Skogsbonden Per.
Skogsbonden Per. Foto: TV4

Per hoppas på att träffa den stora kärleken, han söker en lättsam och glad tjej som gillar spontana påhitt och att hitta på nya saker. Han beskriver sig själv som glad, ärlig och omtänksam. Musiken är ett stort intresse och på fritiden går han gärna på konsert. Per spelar även fiol på olika tillställningar, helst spelar han irländsk musik.

Annons

Simon, 26 år, mjölkbonde från Öland

Mjölkbonden Simon.
Mjölkbonden Simon. Foto: TV4

Simon längtar efter fru och barn, han hoppas att Bonde söker fru kan hjälpa honom att finna den stora kärleken. Han säger att han vill känna pirret och bli kär. Simon beskriver sig själv som omtänksam, snäll, humoristisk och spontan. Han umgås gärna med sina kompisar på fritiden, bland intressena finns cruising och jakt.

Henrik, 34 år, skogsbonde från Karlshamn.

Skogsbonden Henrik.
Skogsbonden Henrik. Foto: TV4

Henrik är en varm och trygg person, han längtar efter en trygg tjej som ser bortom det ytliga, med henne vill han dela en tillvaro fylld av värme och kärlek. Henrik spenderar mycket tid ute i skog och mark, jakten och hundarna är ett stort intresse. Han drömmer om att åka på jaktresa till Kirgizistan. På fritiden spelar han gärna hockey.

Annons

Magnus, 28 år, köttbonde med skogsproduktion från Älmhult

Köttbonden Magnus
Köttbonden Magnus. Foto: TV4

Magnus arbetar som köttbonde och jobbar även skift på ett sågverk. Magnus längtar efter någon att dela livet med och att bilda familj, han är trött på att äta frukost och middag ensam. Han är spontan och kärleksfull och kallar sig själv en gosig teddybjörn. Om han ska charma någon visar han helst upp sina färdigheter i köket. Maskiner är en stor passion men på sin fritid umgås han helst med vänner.

Annons

– Jag söker en tjej som är snäll, naturlig och jordnära och som inte är rädd för att få lite skit under naglarna, säger Magnus.

Marie, 55 år, hästbonde från Kristianstad

Hästbonden Marie.
Hästbonden Marie. Foto: TV4

Marie är en glad och driven kvinna med ett stort hjärta och mycket humor. Mannen hon söker bör vara social, sportig, ha glimten i ögat och våga bjuda på sig själv. Marie tycker om att vara aktiv. Hon tränar och utbildar dressyrhästar och tränar själv på gym flera dagar i veckan. Att resa och upptäcka nya platser, åka skidor, segla, konst och teater är något hon gärna ägnar sig åt.

– Att hitta på nya saker såväl som att äta gott på en bra restaurang med goda vänner eller bara vara hemma kan vara lika kul, jag gillar variation och att sätta guldkant på vardagen säger Marie.

Om du vill söka till programmet ska du skicka ett brev till TV4 senaste den 11 maj. Det går också bra att mejla eller skicka in rörligt material, och alla adresser finns på TV4:s hemsida.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons