Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Tittarsuccén är tillbaka: Gynning och fem andra kändisar söker sina rötter

28 jul, 2021 
Hanna Brolund
Kändisar, mörka hemligheter och gripande livsöden – det är några saker vi kan förvänta oss av tv-programmet Vem tror du att du är?. I höstens program får vi följa med när flera av våra svenska stjärnor söker sitt ursprung.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det är inte första gången Vem tror du att du är? visas i tv-rutan. Programmet är en tidigare tittarsuccé med ursprung från Storbritannien. Även i Sverige blev programmet en stor succé när det hade premiär i SVT och sändes i nio säsonger med flera miljoner tittare.

Felix Herngren, Linnea Henriksson, Markus Aujalay, Carolina Gynning, Johan Ulveson och Maria Lundqvist är stjärnorna som i årets säsong kommer att bege sig på en resa bakåt i tiden. I programmet får stjärnorna, med hjälp av experter, söka sina rötter. På vägen upptäcks starka och tidigare okända berättelser.

Se också: 5 fakta om Carolina Gynning

5 fakta om Carolina GynningBrand logo
5 fakta om Carolina Gynning
Foto: discovery+

Tv-programmet är numer en discovery+ original-produktion och sänds i en ny tappning med släktforskare, experter och ny teknik.
– Att leta i sitt förflutna är att hitta sig själv lite mer, och min resa genom Sverige och min familjehistoria var minst sagt omtumlande. Som jag misstänkte låg tragik och humor sida vid sida, säger deltagaren och skådespelaren Felix Herngren i ett pressmeddelande för programmet.

Annons

En annan person som medverkar i Vem tror du att du är? är sångerskan Linnéa Henriksson, precis som Felix Herngren är hon positiv till upplevelsen.
– Jag blev väldigt glad över chansen att få göra detta. 2020 gav mig tid att fundera och verkligen landa i vad som är viktigt för mig. Min familj betyder allt, och det jag lärde mig om den i Vem tror du att du är? bara stärkte den kärleken ännu mer, säger Linnea Henriksson.

De åtta avsnitten av Vem tror du att du är? har premiär den 1 september i discovery+ och produceras av Warner Bros ITVP. Höstsäsongen utlovas vara “personlig, omtumlande, spännande, och med många skratt och tårar”.

Annons