Måns Zelmerlöw om att hitta den rätta: "Inte alls rädd"

När Måns Zelmerlöw, 31, träffade den brittiska skådespelaren Ciara Janson, 30, visste han att han hittat hem. Men när han skulle fria på taket till ett fort i Kroatien kom nervositeten. "Det är värre än någon 'Eurovision'", säger han i "Renées brygga".

Renée Nyberg får besök av Bahar Pars, Jonas Björkman och Måns Zelmerlöw i veckans avsnitt av Renées brygga i TV4.

Sedan Måns Zelmerlöw senast besökte bryggan 2015 har en hel del hänt.

Sommaren 2016 träffade Måns Zelmerlöw den brittiska skådespelaren Ciara Janson på ett bröllop.

– Hon var fullständigt ointresserad av mig, så jag fick kämpa för det. Men till slut, efter en månad av messande fram och tillbaka och åkte jag till London och sa: ”Nu ses vi!” Sedan hade vi en fantastisk middag där, och på den vägen är det, säger Måns Zelmerlöw i programmet.

Renée Nyberg och Måns Zelmerlöw.

Renée Nyberg och Måns Zelmerlöw. Foto: TV4

I Renées brygga säger han att det bara kändes rätt och att det de har är något väldigt speciellt. Måns Zelmerlöw säger också att han har blivit lugnare i sig själv och inte söker bekräftelse på ett lika destruktivt sätt som tidigare.

– Jag har varit väldigt rädd för ”commitment” tidigare, men här är jag inte alls rädd. Därför att det är rätt. Här har det känts självklart sedan dag ett att det ska frias, det ska giftas och det ska fås barn.

Måns Zelmerlöw friar

Artisten har tidigare berättat att han varit otrogen i tidigare relationer, men det har han också varit helt öppen med inför Ciara.

– Hon vet om allting och hon är likadan. Det handlar om att vi känner igen varandra i varandra och båda kämpar för att det ska vara vi hela vägen, säger han i programmet.

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson. Foto: Karin Törnblom/IBL Bildbyrå

Måns Zelmerlöw berättar också om när paret förlovade sig i Kroatien. Artisten hade fixat ett mysigt bord på taket till ett fort. Där gick han sedan ner på knä och sjöng även en specialskriven sång till kärleken.

”Värre än Eurovision

– Det var inte ett öga torrt på någon av oss. Jag var inte nervös alls under hela dagen. Det kändes hur lugnt som helst. Men när jag väl stod där med gitarren i handen och skulle sjunga låten kom nervositeten. Det var värre än någon Eurovision.

Sedan programmet spelades in har Måns Zelmerlöw och fästmön Ciara Janson också berättat att de kommer att bli föräldrar.

Renées brygga sänds onsdag den 28 februari klockan 21.00 i TV4.