Nya filmer, dokumentärer och serier på HBO i juni 2019

Nya filmer, dokumentärer och serier på HBO i juni 2019
Ny månad betyder nytt material på HBO, och bland nyheterna den här gången hittar vi bland annat den tredje säsongen av The Handmaid's Tale. Här listas allt nytt material på streamingtjänsten i juni.
Annons

Är det dags att hitta en ny bra serie att plöja, eller är du mer sugen på att vila ögonen på en häpnadsväckande dokumentär? Oavsett vad har du alla möjligheter att tillfredsställa ditt tv-behov. HBO har nämligen uppdaterat sitt utbud och släppt flera spännande nyheter i juni.

Annons

Här är en sammanställning över alla nya titlar!

Nya serier på HBO i juni

Fear the Walking Dead, säsong 5

Handling: I den här säsongen av Fear the Walking Dead är målet solklart – lokalisera överlevarna och kämpa för att göra världen till en bättre plats. Med stor beslutsamhet leder Morgan Jones (Lennie James) gruppen med en filosofi förankrad i välvilja, gemenskap och hopp. Genom att agera godhjärtat och hjälpa andra hoppas karaktärerna kunna kompensera för sina tidigare misstag.

Annons

Tillit är dessvärre inte lättförtjänt. Deras uppdrag att hjälpa andra kommer att utgöra det ultimata testet när gruppen hamnar på okänt territorium och tvingas ta tag i både sitt förflutna och sina rädslor.

Premiär: 3 juni

The Handmaid’s Tale, säsong 3

Handling: I den tredje säsongen av den prisbelönta dramaserien får vi följa June (Elisabeth Moss) och hennes kamp mot en dystopisk regim. Efter att i slutet av andra säsongen ha valt att inte fly med sitt barn till Kanada befinner hon sig återigen i händerna på Gileads ondsinta styre. Men mot alla odds planerar hon nu för att slå tillbaka. Återföreningar, svek och en resa till hjärtat av det fasansfulla Gilead tvingar våra hjältar att en gång för alla slå tillbaka – blessed be the fight.

Premiär: 6 juni

The Handmaid's Tale säsong tre har premiär i juni
The Handmaid’s Tale. Foto: HBO

The Garden of Bronze, säsong 2

Handling: En serie baserad på boken med samma namn. Här får vi följa arkitekten Fabian Danubios desperata kamp för att återfå sin dotter som mystiskt försvann utan att lämna ett spår efter sig. När han inte får några svar från polisen tar Fabian saken i egna händer och tar sig an sökandet. Något som blir hans drivkraft och ger honom ett tydligt mål – samtidigt som han blir besatt.

Premiär: 10 juni

Big Little Lies, säsong 2

Handling: I säsong två av prisbelönta serien står elaka lögner, stark vänskap, sköra äktenskap och föräldraskapets tunna linje till galenskap återigen på agendan. Relationer slits itu och lojaliteten sätts på prov – samtidigt som risken för fysiska och psykiska skador ökar drastiskt.

Premiär: 10 juni

Big Little Lies säsong två har premiär i juni
Big Little Lies. Foto: HBO

Pose, säsong 2

Handling: Nya säsongen av Pose tar klivet från 80-talets sjudande New York-scen in till 90-talet, med avspark samma dag som Madonna släppte singeln Vouge. När ballroomrörelsen lyckats etablera sig i popkulturen och blivit mer accepterad tvingas The House of Evangelista omvärdera sina mål. Samtidigt ökar AIDS-krisen och reaktionerna från en grupp aktivister slår i taket.

Annons

Premiär: 12 juni

Krypton, säsong 2

Handling: En superhjälteserie där vi får följa Stålmannens farfar, Seg-El, som står inför en livsfarlig konflikt vars konsekvenser kan bli förödande. När Kryptons styre fallit samman och House of El tappat sin status måste Seg finna balansen mellan viljan att återupprätta familjens heder och skydda sina nära och kära – samtidigt som han utmanas av de välkända DC-karaktärerna Brainiac (Blake Ritson, Da Vinci’s Demons) och tidsresenären Adam Strange (Shaun Sipos, The Vampire Diaries).

Premiär: 13 juni

Nyhet! Los Espookys

Handling: En till största delen spansktalande serie om en grupp vänner som använder sin kärlek för skräck till att starta upp en minst sagt märklig verksamhet. Tillsammans förser de folk med skrämsel i ett drömskt latinamerikanskt land där underliga konstigheter är en del av vardagen.

Premiär: 15 juni

Los Espookys har premiär på HBO i juni
Los Espookys. Foto: HBO

Jett – nyhet

Handling: Serie om en kvinnlig tjuv som just kommit ut ur fängelset. När en grupp sluga kriminella utnyttjar hennes färdigheter för egen vinning tvingas hon återgå till det hon kan bäst – att ge sig ut på kriminella uppdrag. Detta leder till återföreningen med en gammal kärlek men drar också igång en rad oväntade händelser som utsätter alla hennes nära och kära för fara.

Annons

Premiär: 15 juni

Euphoria, säsong 1

Handling: Dramaserie med Drake som exekutiv producent. Handlar om en grupp gymnasieelever som försöker navigera i en värld av droger, sex, identitet, trauma, sociala medier, kärlek och vänskap. Vi får bland annat följa 17-åriga Rue Bennet (Zendaya) som nyligen har blivit utskriven från rehab och nu försöker hitta någon slags mening med livet. Hennes liv förändras drastiskt när hon träffar Jules Vaughn (Hunter Schafer), en nyinflyttad transtjej vars föräldrar precis genomgått en skilsmässa.

Premiär: 17 juni

Euphoria har premiär på HBO i juni
Euphoria. Foto: HBO

Ny serie: City on a Hill

Handling: Under tidigt 90-tal var Boston i USA fullt av våldsam kriminalitet, sanktionerat av den lokala brottsbekämpningen där korruption och rasism var norm. Men allt förändrades av vad som kom att kallas “Boston Miracle”. City on a Hill är en fiktiv tolkning av denna händelse och handlar om hur den allmänna åklagaren Decourcy Ward från Brooklyn formar en allians med FBI-veteranen Jackie Rohr. Tillsammans tar de sig an en familj med beväpnade biltjuvar i ett fall som leder till att hela Bostons rättssystem störtar. Serien är producerad av Ben Affleck och Matt Damon.

Annons

Premiär: 17 juni

Nya filmer på HBO i juni

Deadwood: The Movie

Västern

Handling: Originalfilm baserad på David Milchs Emmy-vinnande HBO-serie som hade premiär för 15 år sedan. Seriens karaktärer samlas åter igen efter ett helt årtionde för att fira South Dakotas självständighet. Något som leder till att tidigare rivaliteter blossar upp, allianser sätts på prov och gamla sår rivs upp när de tvingas navigera i en modern, förändrad värld.

Premiär: 1 juni

Nya dokumentärer på HBO i juni

Ice on Fire

Handling: En ögonöppnande dokumentär där klimatförändringarna ses ur en ny synvinkel som ger hopp om att det en dag kommer att gå att avvärja det värsta effekterna av den globala uppvärmningen. Dokumentären är producerad och berättad av Leonardo DiCaprio, tillsammans med George DiCaprio och Matthew Schmid.

Premiär: 12 juni

Ice on Fire har premiär på HBO i juni
Ice on Fire. Foto: HBO

True Justice: Bryan Stevenson’s Fight for Equality

Handling: Ett intimt porträtt av en mans imponerande kamp för en mer rättvis värld. Handlar om Alabama-advokaten Bryan Stevenson, grundare och verkställande direktör för Equal Justice Initiative, som i över tre årtionden kämpat för de fattiga, fängslade och dödsdömda samt strävat efter att utrota rasdiskriminering i straffrättssystemet.

Premiär: 27 juni

Av Emma Castman/Elle.se 

Mer nöjesinnehåll från allas.se:

Dela på:

Annons

Laddar