Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Nya programledare och experter i Lyxfällan på TV3

08 jan, 2018 
Helena Sjögren
Lyxfällan får nya programledare i den kommande säsongen. Den tidigare programledaren Magnus Hedberg får sällskap av medieprofilen Frida Boisen, civilekonomen och ex-gladiatorn Magdalena Kowalczyk och coachen Patrik Wincent.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Snart rullar ännu en säsong av succéprogrammet Lyxfällan igång i TV3.

Men inför den 24 säsongen blir det en hel del förändringar. Upplägget med två programledare slopas och i stället kommer fyra experter leda deltagarna och tittarna genom programmet.

Den nya programledarkvartetten består av Magnus Hedberg, Frida Boisen, Magdalena Kowalczyk och Patrik Wincent.

”Varje expert tillför något unikt”

De fyra experterna kommer att medverka parvis under säsongens gång.

– Det känns som en väldigt stark kvartett som skapar en fin dynamik. Patrik har en annan infallsvinkel i programmet än vad vi kanske sett tidigare och det är smått oväntat att en gladiator blir programledare i Lyxfällan. Varje expert tillför något unikt med just sin kompetens, säger Susanne Nylén, presschef på MTG Sverige, i ett pressmeddelande.

De fyra experterna i nya Lyxfällan:

Frida Boisen

Frida Boisen.
Frida Boisen. Foto: TV3

Frida Boisen, digital chef på Bonnier Magazines & Brands, är utbildad både inom ekonomi och journalistik.

Annons

Hon har tidigare varit chefredaktör för olika publikationer som GT, ToppHälsa, Plaza Kvinna och Allt om Resor. Hon är också inspiratör, föreläsare och författare till boken Digital succé – så lyckas du med sociala medier.

Frida Boisen har också fått pris som Årets digitala ledare (i Kommunikatören 2016) och Årets branschpersonlighet (på Stockholm Media Week 2017).

– Jag är så stolt och glad över att programleda Lyxfällan, ett otroligt viktigt och folkbildande samhällsprogram som verkligen gör skillnad och hjälper så många människor att få en avgörande nystart i livet, säger Frida Boisen om sitt nya uppdrag.

Magdalena Kowalczyk

Magdalena Kowalczyk
Magdalena Kowalczyk. Foto: IBL BIlbyrå

Magdalena Kowalczyk har tidigare varit professionell thaiboxare. Under sina aktiva år lyckades hon kamma hem ett VM-guld, ett VM-silver och ett nordiskt guld i bagaget. Hon har även uppträtt i rollen som ”Athena” i Gladiatorerna i TV4.

Annons

Magdalena Kowalczyk är också utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm. Magdalena Kowalczyk har därför stora kunskaper både inom ekonomi och marknadsföring. I dag arbetar hon framförallt med hälsa, träning och motivation.

–Det här blir coaching 2.0 – det är en sak att skrika på folk att göra burpees, men när det gäller människors privatekonomi så blir det lite mer komplicerat. Det är en större utmaning att balansera pedagogik, stränghet och pepp. Jag är väldigt van vid att hantera budget och pengaflöden, och det ska bli så kul att få göra det jag kan i en kontext som hjälper andra. Det är en livsdröm som besannas, säger Magdalena Kowalczyk.

Patrik Wincent

Patrik Wincent i Lyxfällan.
Patrik Wincent. Foto: Pressbild

Patrik Wincent är terapeut och författare med många års erfarenhet kring missbruks- och beroendeproblematik. Han är flitigt anlitad både som coach och föreläsare.

Annons

Patrik Wincent har tidigare berättat om sina egna erfarenheter av dataspelsmissbruk och alkohol. Efter att ha tagit sig ur sina egna missbruk startade han ”Dataspelsakuten”.

Patrik Wincent är specialiserad inom shoppingberoende och digitala missbruk.

– Det känns otroligt kul och spännande att bli en del av Lyxfällan-teamet. Som terapeut är min uppgift att hitta de bakomliggande faktorerna, kärnan, till exempelvis ett shoppingberoende. Beteendet är oftast relaterat till ett ursprung. Jag vill hjälpa människor att bryta tvångsbeteenden för att hitta det friska jaget och leva lyckliga, säger Patrik Wincent.

Magnus Hedberg

Magnus Hedberg i Lyxfällan.
Magnus Hedberg. Foto: IBL Bildbyrå

Magnus Hedberg är kvartettens veteran och har tidigare lett Lyxfällan tillsammans med Patrick Grimlund i 15 säsonger. Han jobbar som föreläsare, coach och konsult inom kundservice, kommunikation, försäljning och ledarskap.

– Det känns spännande med ett nytt upplägg även om det självklart blir en omställning, men jag tror och hoppas att både vår trogna tittarskara och nya tittare kommer att gilla det. Frida och övriga experter kommer att kunna tillföra olika infallsvinklar på deltagarnas ekonomiska problem, och det ska bli kul att se hur hela konstellationen blir, säger Magnus Hedberg.

Lyxfällan 2018 har premiär torsdag 1 februari kl 20.00 på TV3 och Viafree.

Läs också:

25-åriga Nicole i Lyxfällan: Pappa betalar allt

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons