Otroheten i Allt för Sverige – Tori var redan gift

Victoria “Tori” Allen och Nathan Younggren blev kära under inspelningen av Allt för Sverige Men nu avslöjar Tori att hon var gift med en annan man när de träffades. “Jag är definitivt lycklig för hur det gick, även om det var i fel ordning”, säger hon till Aftonbladet.

Kärleken slog till när de minst anade det. Under inspelningen av Allt för Sverige fann svenskättlingarna Nathan Younggren och Tori Allen varandra, och i november avslöjade de att de ska gifta sig på nyårsafton.

Blev kära

– Vi fick kontakt direkt när vi först träffades. Jag började umgås med honom för att han var rolig och för jag skrattade åt alla hans skämt. Vår relation började som vänner men utvecklades snabbt och vi blev kära i Allt för Sverigehar Tori sagt i programmet.

Tori Allen och Nathan Younggren i "Allt för Sverige"

Tori Allen och Nathan Younggren i Allt för Sverige. Foto: SVT

Men samtidigt som de inledde en relation var Tori redan gift med en annan man hemma i USA. De två hade varit gifta i två år, skriver Aftonbladet.

– Jag antar att när jag kom till Sverige så stod jag vid ett vägskäl. Mitt äktenskap gick inte alls bra och jag försökte bestämma mig för hur jag skulle gå vidare, säger Tori till tidningen.

Tori Allen om mötet med Nathan

Hon säger att hon hade tappat bort sig själv och att vistelsen i Sverige gav henne ett nytt perspektiv på tillvaron.

– Och då hittade jag Nathan. Man kan inte planera livet men jag är definitivt lycklig för hur det gick, även om det var i fel ordning.

Tori Allen i Allt för Sverige

Tori Allen i Allt för Sverige. Foto: SVT

Så fort Tori återvände till USA pratade hon med sin man och lade korten på bordet. Till Aftonbladet säger hon att han direkt kände på sig att något var fel och att hon ville skiljas. Han blev ledsen och sårad, men att de efter pratat igenom situationen lämnade de gemensamt in sin skilsmässoansökan.

Erkänner otroheten

Tori säger till tidningen att hon var otrogen och att Nathan också kände till att hon var gift när de inledde sin relation. Samtidigt ångrar hon inte de val hon gjort.

– Jag gillar inte att ångra någonting, för alla val jag har gjort vill jag stå bakom. Sårade jag människor? Ja. Är jag ledsen? Väldigt ledsen. Men vet du vad, jag ångrar inte valen jag har gjort för de har lett mig hit och jag är lycklig nu, säger hon till tidningen.

Nathan Younggren tvingades skiljas från Tori Allen när han åkte ur Allt för Sverige.

Nathan Younggren tvingades skiljas från Tori Allen när han åkte ur Allt för Sverige. Foto: SVT

Tori och Nathan planerar nu sitt vinterbröllop, som går av stapeln på nyårsafton. De har tidigare avslöjat att det blir svenskt tema på bröllopsfesten.

Bland ska de bjuda gästerna på svenska köttbullar, och de anammar den svenska traditionen att gå tillsammans ner för altargången i stället för att brudens pappa lämnar över henne till brudgummen. Svenskast av allt blir bröllopstårtan, i form av en blågul flagga.

Läs också:

Träffades i Allt för Sverige – nu har de fått barn