Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskopPåskpyssel

Reaktionen efter Bonde-Marcus avslöjande: "En fegis"

29 nov, 2017 
AvMinna Wallén-Widung
Bonden Marcus föll tidigt för en av deltagarna – och lämnade de andra irriterade.
Intrigerna tätnar i Bonde söker fru. Nu tvingas tv-bonden Marcus Sjöberg bekänna färg kring sina hemliga kärleksmöten. “Jag tycker att Marcus är en fegis”, säger brevskrivaren Malin Sundberg.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I förra veckans avsnitt av Bonde söker fru spirade kärleken mellan bonden Marcus Sjöberg, 38, och brevskrivaren Erica Mahnkopf, 26. Tittarna fick veta att de två smög med sin nyförälskelse bakom ryggen på de andra deltagarna, Malin Sundberg, 34, och Hélene Åstrand, 42.

Erica Mahnkopf och Marcus Sjöberg kysser varandra i Bonde söker fru.
Erica Mahnkopf och Marcus Sjöberg. Foto: TV4

I veckans avsnitt kommer programledaren Linda Lindorff till gården, och hon vill veta allt om den pågående situationen.

– Jag är ju mån om att de andra tjejerna inte ska se det, så jag och Erica ses bara på sena kvällar och nätter. Och då hinner vi inte prata så mycket. Vi har varit som två tonåringar, säger Marcus Sjöberg i programmet.

Annons

Smög in första natten

Han berättar att Erica smög in till hans sovrum redan första natten när de andra hade gått och lagt sig. Och att Malin och Hélene också befunnit sig i huset under parets kärleksmöten, har gjort det hela komplicerat.

– Det har varit jättesvårt att slappna av på kvällarna, för man är ju rädd att någon ska höra vad vi gör med varandra. Jag har inte fått leva ut mina känslor fullt ut. Men jag vill ju vara med henne hela tiden, säger Marcus i programmet.

Linda Lindorff och Marcus Sjöberg i Bonde söker fru
Linda Lindorff och Marcus Sjöberg. Foto: TV4

Linda Lindorff råder honom att berätta om sina känslor för de andra tjejerna i huset. För Erica är det ett välkommet beslut.

Annons

– Det här har varit skitjobbigt. När jag går ner på morgonen till frukosten, har jag knappt vågat titta de andra i ögonen för då har jag kanske spenderat natten med Marcus.

Erica Mahnkopf, Marcus Sjöberg, Hélene Åstrand och Malin Sundberg i Bonde söker fru
Erica Mahnkopf, Marcus Sjöberg, Hélene Åstrand och Malin Sundberg. Foto: TV4

”Jag blir irriterad”

Men att berätta för de andra om sina känslor, är lättare sagt än gjort. Och beskedet är inte helt välkommet hos de andra brevskrivarna, som nu måste lämna gården.

– Jag tycker att Marcus är en fegis för att han inte visar vad han känner. Jag blir irriterad eftersom vi är här och vi har ju så kort tid tillsammans. Jag åkte hit för att lära känna Marcus och jag har inte hunnit lära känna honom än. Man hade ju fortfarande hoppet kvar, säger Malin.

Annons
Malin Sundberg blev irriterad när hon fick veta att bonden Marcus redan fallit för en av de andra deltagarna.
Malin Sundberg. Foto: TV4

”Hade hoppats det skulle bli vi”

För Hélene kommer inte Marcus besked som någon stor överraskning, men hon tycker ändå att det är trist att behöva lämna gården.

Hélene Åstrand känner inga "hard feelings" för att bonden Marcus blev kär.
Hélene Åstrand. Foto: TV4

– Det är klart att när man åkte hit önskade man ju att man skulle hitta kärleken. Och han är ju en supermysig kille som ser bra ut. Det är klart att man hade hoppats att det skulle bli vi. Men jag är jätteglad för deras skull, det är inga ”hard feelings” här inte, säger hon i programmet.

Bonde söker fru sänds onsdagar klockan 20.00 i TV4 och TV4 Play.

Läs också:

Här är bönderna i Bonde söker fru 2018

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons