Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Rickard Olsson leder Idrottsgalan igen!

27 dec, 2013 
Johanna Svan
Rickard Olsson leder Idrottsgalan
Det är Rickard Olsson som åter igen kommer att hylla Sveriges mest framstående idrottare tillsammans med tv-tittare, artistuppbåd och publik i Globen under Idrottsgalan.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Rickard har tidigare lett stora direktsändningar som Melodifestivalen, men är även känd från Vem vet mest?, Gäster med gester och Wild kids.

”Fantastiskt kul att göra”

– 2014 blir ett hektiskt idrottsår för mig där jag ska tävla i Vasaloppet, Göteborgsvarvet, Stockholm International Horseshow och New York Marathon. Trots ett pressat träningsschema väljer jag ändå att göra ännu en Idrottsgala. Den svenska Idrottsgalan är fantastiskt kul att göra, att tillsammans med alla som var där och gjorde det på riktigt minnas året som gått, både de stora och små ögonblicken, både de stora och små känslorna. Att tillsammans med ett helt Globen fyllt med idrottsälskare premiera de som gjorde året värt att minnas är en grymt häftig känsla, säger Rickard Olsson.

Galans höjdpunkt är som vanligt Radiosportens klassiska och prestigefyllda Jerringpris, som sedan 1979 röstas fram av svenska folket. Dessutom delas tv-sportens Sportspegelpris ut, samt Svenska Dagbladets Bragdguld, för årets främsta svenska idrottsbragd.

Idrottsgalan 2014 sänds i SVT1 måndag 13 januari 2014 kl 20.00.

Läs också:

Här är artisterna som uppträder på Idrottsgalan 2019

Rickard Olsson om brytningen med SVT: ”Mådde svindåligt”

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons