Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Så friade Måns Zelmerlöw: "Har aldrig känt så här"

01 dec, 2017 
Minna Wallén-Widung
Måns Zelmerlöw berättar om hur han friade till Ciara Jansson.
I somras friade Måns Zelmerlöw till flickvännen Ciara Janson. I Skavlan får han återge kärleksförklaringen och passar dessutom på att avslöja en hemlig detalj om frieriet. “Jag spelade en låt som jag har skrivit till Ciara”, säger han i programmet.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Under en semester i Kroatien i somras gick artisten Måns Zelmerlöw ner på knä och friade till flickvännen Ciara Janson. På en bild från frieriet sitter flickvännen vid ett bord dukat för två med tända ljus och en magnifik utsikt över havet, medan Måns Zelmerlöw står på knä bredvid med gitarren i högsta hugg. Paret lade upp bilden på sina Instagramkonton och kommentarerna och lyckönskningarna drösade in från deras följare.

Måns Zelmerlöw på knä när han friar till sin Ciara.
Foto: SVT

I talkshowen Skavlan i SVT berättar artisten nu om hur frieriet egentligen gick till.

– Jag spelade en låt som jag har skrivit till Ciara. Jag tänker inte spela den nu, men den är väldigt fin, den är väldigt ärlig och lite rolig, säger Måns Zelmerlöw i programmet.

Annons

”Mellan henne och mig”

Programledaren Fredrik Skavlan ber honom sedan ställa sig på knä och återge vad han sade efter att låten var framförd och klar. Något som artisten också gör – åtminstone delvis.

– Jag har ringen här under bordet, så jag plockar fram den och sen säger jag att jag aldrig har känt så här. Och så lite andra grejer, men jag tänkte att det skulle vara mellan henne och mig. Även om jag tycker väldigt mycket om dig.

Måns Zelmerlöw på knä när han återger frieriet för Fredrik Skavlan.
Foto: SVT

Fredrik Skavlan går motvilligt med på det och säger att det viktigaste för honom är att veta vad Ciara Jansons svar på frågan blev.

– Och svaret var nej. Nej då, det var det inte, säger Måns Zelmerlöw med ett skratt.

Annons

Bor i London

Han och Ciara Janson träffades på ett bröllop sommaren 2016. Måns Zelmerlöw har tidigare berättat att hon till en början var totalt ointresserad av honom, medan han direkt visste att det var något speciellt med den här tjejen.

– Jag blev störtförälskad direkt, har han sagt till Aftonbladet.

Ciara Janson och Måns Zelmerlöw.
Ciara Janson och Måns Zelmerlöw. Foto: IBL

Ciara Janson arbetar som skådespelare och har en en treårig son sedan ett tidigare förhållande. Sedan början av året hyr Måns Zelmerlöw ett hus utanför London för att vara närmare fästmön, men där han också kan arbeta med sin musik.

”Töntigt var det”

Nyligen blev det klart att han värvats av den brittiska tv-kanalen BBC för att leda landets version av Melodifestivalen, Eurovision: You Decide, nästa år.

Måns Zelmerlöw i Skavlan.
Foto: SVT

I Skavlan berättar han om uppdraget – och hur engelsmännen ser på konceptet Eurovision.

– De ser på det som vi gjorde för 20 år sedan, att det bara var paljetter och kitsch och inte musik. Töntigt var det.

Nu hoppas han få arbeta med programmet under flera år för att försöka vända britternas inställning till programmet och tävlingen.

Skavlan sänds fredagar klockan 21.00 i SVT1 och klockan 16.00 i SVT Play.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons