Soraya Lavasanis chock efter upptäckten i ”Nyhetsmorgon”

Scen från TV4:s Nyhetsmorgon när Soraya och Jesper får smaka potatis stekt i olika sorters fett.

Under onsdagens Nyhetsmorgon blev programledaren Soraya Lavasani märkbart överraskad när hon kände en viss smak i munnen.
”Nej men gud”, utbrister hon i programmet.

Nyhetsmorgons programledare Soraya Lavasani, 37, blev mamma till dottern Biancai juni 2017. Nu väntar hon sitt andra barn tillsammans med maken Ralph Olsson.

Allt du behöver veta om Soraya Lavasani:

Det var i slutet av september som den populära Nyhetsmorgon-profilen avslöjade att hon är gravid –i direktsänd tv. Hennes och Ralphs andra barn är beräknat att födas i april i år.

– Då kommer det en till liten bebis. Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte, jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, sa Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon i september.

Vem är du mest lik av programledarna i Nyhetsmorgon?

Paret har bestämt sig för att inte ta reda på bebisens kön. Detta blir alltså en överraskning när det någon gång i april är dags för förlossning.

– Det gjorde vi inte med vår första och det var så spännande tyckte jag. Det hjälpte till vid själva utdrivningsfasen, sa Soraya i samband med gravidavslöjandet i det direktsända tv-programmet.

I onsdagens Nyhetsmorgon på TV4 gästade författaren Jenny Damberg, som har skrivit boken Fett – En historia om smak, skräck och begär, programmet. Hon berättade om människors förhållande till fettet och alla åsikter kring ämnet.

Hon lät även Soraya Lavasani smaka på potatis som var stekt i olja och smör – men även i ankfett. När programledaren smakade potatisen i ankfettet fick hon ett chockerat ansiktsuttryck och utbrast:

– Nej men gud!

Soraya om graviditeten:

Glatt överraskad

Gravida Soraya Lavasani avslöjar dolda kampen i Nyhetsmorgon

Programledaren förklarar att hon blev så chockad då hon hade ställt in sig på att det skulle smaka äckligt.

– Jag trodde att ankfett var äckligt, sa hon och tillade:

– Potatisens smak kommer fram på ett helt annat sätt.

Författaren Jenny Damberg förklarade då hur fettet man steker i påverkar smaken på olika vis.

– Ja, det blir en bättre yta, det är underbart, sa hon.

Foto: TV4

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: