Trending: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

SVT avslöjar: Så blir julkalendern 2018

15 jan, 2018 
Johanna Lejon
I årets julkalender 2018 på SVT Storm på lugna gatan flyttar familjen Storm till den slumrande lilla byn Järnkroken. I rollerna syns Cissi Forss, Lena Philipsson, Johan Rheborg och Ulla Skoog!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Förra årets julkalender, Jakten på tidskristallen, gjorde stor succé i december. Och nu, knappt en månad senare, står det klart vilken julkalender som kommer att inta SVT i år, 2018. Familjeäventyr är genren och titeln på julkalendern är Storm på lugna gatan.

SVT skriver att årets julkalender kommer handla om ”en storstadsfamilj som flyttar till landet”. Dessutom utlovas ”varulvsgropar, julpyntstölder och baklängesord”.

Storm på lugna gatan julkalendern 2018

”I Storm på lugna gatan flyttar familjen Storm till den slumrande lilla byn Järnkroken. För att lära känna samhället är de med i den årliga julkampen”, skriver SVT.

Föräldrarna i familjen Storm spelas av Cecilia Forss och Henrik Johansson. Barnen spelas av Maja Söderström och Adrian Macéus. Dessutom medverkar också Johan Rheborg, Linus Wahlgren, Shima Niavarani, Sofia Ledarp, Ulla Skoog, Olof Wretling och Lena Philipsson.

Storm på Lugna gatan är skriven av Lina Åström, Marja Nyberg och Adrian Boberg. Regissör är Emma Bucht. Premiären äger i vanlig ordning rum den 1 december.

Läs också:

Bildextra: Kommer du ihåg de gamla julkalendrarna?

Pernilla Wahlgren klar för julkalendern 2019 i SVT


Artikeln publicerades först på ELLE.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons