Tv-program som har premiär i juli 2021

Keeping faith, tv-serie.

Keeping Faith är tillbaka.

Foto: TV4/C More

En ny realityserie, Vi eller aldrig, om relationer, Young royals och nya komediserien Wonderland är några av serierna som har premiär i juli 2021!

Sommar brukar betyda många repriser på tv men det finns en del roligt att se fram mot i tablån i sommar! Vi listar några serier som har premiär på Netflix, SVT, HBO och TV4 under juli månad.

Se också: Alla artister på Allsång på Skansen 2021

1:12

Efter reklamen: Allsång på Skansen 2021 – här är alla artister

(1:12)

Tv-premiärer i juli 2021

Young Royals

Svensk serie. Med de kungliga plikterna på betryggande avstånd får en prins äntligen chansen att hitta sig själv – tills han plötsligt blir kronprins. Premiär 1 juli på Netflix.

Sommaröppet

Inger Ljung Olsson leder Sommaröppet från Umeå under sju torsdagar denna sommar tillsammans med Pia Herrera. Det blir reportage, intervjuer, matlagning, tips och pyssel, men också längre intervjuer gjorda av Anne Lundberg, som träffar aktuella och spännande människor. Premiär 8 juli på SVT.

The white Lotus

Den satiriska komediserien utspelar sig under en vecka på en hawaiiansk resort. Gästerna på The White Lotus Resort & Spa har kommit till paradisön för att slappna av och få energi. Alla har dock saker de vill dölja och för varje dag som går tillkommer nya komplexa problem i paradiset som drar ned även hotellets anställda i en nedåtgående spiral. Premiär 11 juli på HBO.

Vi eller aldrig

Det blir stora känslor och laddade beslut om tvåsamhet när fem kärlekspar med utmaningar i sina relationer samlas i den nya realityserien Vi eller aldrig. Paren bor under samma tak i ett semesterhus, och med hjälp av gruppövningar och terapi söker de svar på den stora frågan: ska de reparera eller separera? Programledare är Farao Groth. Premiär 12 juli på SVT.

Vi eller aldrig, realityserie på SVT

Vi eller aldrig.

Foto: SVT

Keeping Faith, säsong 3 (alla avsnitt)

Tredje och sista säsongen av den hyllade BBC-serien. Drygt ett år har gått sedan förra säsongen och en tärande vårdnadstvist med Evan närmar sig sitt slut. Samtidigt har Faith tagit sig an en ny klient, den cancersjuke tonåringen Osian som kämpar för att läkarna ska bevilja honom en sista operation. Just när Faith börjar känna hopp om en ljusare framtid dyker hennes destruktiva mamma upp från ingenstans och hotar att avslöja gamla hemligheter. I huvudrollerna ser vi Eve Myles och Bradley Freegard. Premiär 12 juli på TV4 Play.

Morden i Midsomer (säsong 22)

Ytterligare fyra nya avsnitt av tittarfavoriten ”Morden i Midsomer”. Premiär 13 juli på SVT.

Wonderland (alla avsnitt)

Romantisk komediserie som beskrivits som Australiens svar på Friends. Fyra par i samma lägenhetskomplex i Sydney kämpar med livet och kärleken. Med Anna Bamford, Michael Dorman och Emma Lung i huvudrollerna. Premiär 14 juli på TV4 Play.

Saknad, aldrig glömd (repriser)

De tre första säsongerna av Saknad, aldrig glömd läggs upp för att förbereda tittarna inför den efterlängtade fjärde säsongen som har premiär i höst. Läggs upp den 26 juli på SVT Play.

Saknad, aldrig glömd på SVT.

Saknad, aldrig glömd.

Foto: Des Willie/BBC

Observera att startdatumen kan komma att ändras.

Relaterade artiklar

Allsång på skansen: Alla årets artister 2021

Quiz! Vad kan du om Allsång på Skansen?