TV4:s nya besked om Nyhetsmorgon – avslöjar ändringen

Inför jul- och nyårshelgen har TV4 fattat ett nytt beslut om Nyhetsmorgon. Nu avslöjar kanalen den senaste ändringen av programmet.

I Nyhetsmorgon får TV4-tittarna dagligen ta del av intervjuer med kända profiler och inslag om aktuella ämnen. De personer som styr skutan är allt som oftast bekanta för tittarna sedan tidigare. Soraya Lavasani, 37, och Jesper Börjesson, 48, har blivit en favoritduo för många av Nyhetsmorgon-tittarna, medan andra föredrar att se veteranerna Jenny Strömstedt, 47, och Steffo Törnquist, 63, i programmet.

5 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Eby:

Under sommaren fick dessa kända programledare turas om att vara lediga från jobbet på TV4. Istället fick vi se flera olika ersättare i rutan, bland andra Thomas Ritter, 42, Rania Shemoun Olsson, 44, och Elisabet Frerot Södergren, 55.

Läs också: Gravida Soraya Lavasani avslöjar dolda kampen i Nyhetsmorgon: ”Riktigt jobbig”

Ändringarna hyllades av många tittare som uppskattade att få se lite nya ansikten i Nyhetsmorgon. När originaluppsättningen återvände till sändningarna vid sommarens slut var det dock uppenbart att många människor hade saknat att se sina favoritprogramledare i morgonshowen.

TV4:s tidigare ändring av Nyhetsmorgon

Någonting annat som ändrades i Nyhetsmorgon under sommaren var sändningstiden. Vi är vana vid att se programmet från klockan 05.45 på vardagsmorgnar men under semestertiden valde TV4 att göra en ändring.

”Under sommaren startar Nyhetsmorgon en timme senare”, skrev TV4 i ett meddelande till Hänt i juni.

Lagom till att det vanliga programledargänget var tillbaka i rutan återgick Nyhetsmorgon till den vanliga sändningstiden.

Då börjar Nyhetsmorgon sändas under julhelgen

Snart är det återigen dags för semestertider, denna gång med anledning av jul- och nyårshelgen. Under denna period kommer tittarna att få se en hel del inhoppare och ersättare i Nyhetsmorgon.

Allt du behöver veta om Soraya Lavasani:

I ett mejl till Hänt berättar TV4 att de även denna gång valt att ändra sändningstiden. Förändringen börjar gälla på julafton och det är inte förrän en vecka efter nyårsafton som programmet återgår till det normala.

”Från 24 december till och med 6 januari sänder Nyhetsmorgon ett helgformat, från 07.50 till 11:30 varje dag”, skriver Liv Sander, pressansvarig för Nyhetsmorgon, i ett mejl till Hänt.

Källa: Hänt.se

Läs också: TV4-tittarnas ilska efter inslaget i ”Nyhetsmorgon”

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: