”Vår tid är nu” premiärvisas på bio i sex städer

Huvudkaraktärerna i Vår tid är nu säsong 3
Längtar du också till premiären av Vår tid är nu? Du är garanterat inte ensam! Nu har du chansen att ta del av intrigerna i den populära serien före alla andra!

Vår tid är nu är en av SVT:s största satsningar och succéer någonsin. Tv-serien om familjen Löwander sändes första gången 2017 och har sedan dess lockat en miljonpublik.

När vi nu i tredje säsongen återvänder till Djurgårdskällaren har det hunnit gå över 25 år sedan vi först lärde känna de tre syskonen Gustaf, Peter och Nina. Tidsperioden i säsong tre utspelar sig mellan 1968-1971, förutom att det är en omvälvande tid i samhället under dessa år inleds även en nattklubbsera i Stockholm.

Annons
Karaktären Nina Löwander med dotten Christina i Vår tid är nu
Christina (Julia Heveus) och Nina (Hedda Stiernstedt).

Se Hedda och Charlie berätta om Vår tid är nu:

Premiär av Vår tid är nu säsong 3

Tv-premiären på Vår tid är nu är satt till den 28 oktober, men nu kan du (om du har tur!) se serien före alla andra. De första avsnitten av Vår tid är nu visas via ett samarbete mellan SVT och Folkets Hus & Parker och innebär att de första två avsnitten på tredje säsongen visas på sex utvalda biografer, klockan 15.00 den 27 oktober.

Biograferna rullar ut röda mattan och bjuder alla besökare på popcorn och läsk, dessutom besöks varje ort av några av seriens skådespelare och upphovspersoner. Publiken uppmanas att klä sig i tidstypiska kläder från 19768-1971, det är så klart frivilligt men den som bedöms ha den bästa tidstypiska outfiten vinner ett fint pris.

Annons

Ester (Ida Engvoll) och (Adam Lundgren).

Ester (Ida Engvoll) och (Adam Lundgren) i Vår tid är nu.

Annons

Biograferna som visar smygpremiären av Vår tid är nu:

  • Sagabiografen, Boden
  • Bio Hjärtat, Söråker
  • Reflexen, Kärrtorp
  • Sagabiografen, Oskarshamn
  • Hebeteatern, Trollhättan
  • Röda Kvarn, Helsingborg

Det är fri entré och begränsat antal platser. Biljetterna släpps den 27 september, men föranmälan krävs, anmälan görs via den här länken.

Av Ida Gustafsson/Femina

Foto: SVT

Mer nöjesinnehåll från allas.se: