”Vår tid är nu” premiärvisas på bio i sex städer

Huvudkaraktärerna i Vår tid är nu säsong 3
Längtar du också till premiären av Vår tid är nu? Du är garanterat inte ensam! Nu har du chansen att ta del av intrigerna i den populära serien före alla andra!

Vår tid är nu är en av SVT:s största satsningar och succéer någonsin. Tv-serien om familjen Löwander sändes första gången 2017 och har sedan dess lockat en miljonpublik.

När vi nu i tredje säsongen återvänder till Djurgårdskällaren har det hunnit gå över 25 år sedan vi först lärde känna de tre syskonen Gustaf, Peter och Nina. Tidsperioden i säsong tre utspelar sig mellan 1968-1971, förutom att det är en omvälvande tid i samhället under dessa år inleds även en nattklubbsera i Stockholm.

Karaktären Nina Löwander med dotten Christina i Vår tid är nu

Christina (Julia Heveus) och Nina (Hedda Stiernstedt).

Premiär av Vår tid är nu säsong 3

Ester (Ida Engvoll) och (Adam Lundgren) i Vår tid är nu.

Ester (Ida Engvoll) och (Adam Lundgren).

Biograferna rullar ut röda mattan och bjuder alla besökare på popcorn och läsk, dessutom besöks varje ort av några av seriens skådespelare och upphovspersoner. Publiken uppmanas att klä sig i tidstypiska kläder från 19768-1971, det är så klart frivilligt men den som bedöms ha den bästa tidstypiska outfiten vinner ett fint pris.

Biograferna som visar smygpremiären av Vår tid är nu:

  • Sagabiografen, Boden
  • Bio Hjärtat, Söråker
  • Reflexen, Kärrtorp
  • Sagabiografen, Oskarshamn
  • Hebeteatern, Trollhättan
  • Röda Kvarn, Helsingborg

Det är fri entré och begränsat antal platser. Biljetterna släpps den 27 september, men föranmälan krävs, anmälan görs via den här länken.

Av Ida Gustafsson/Femina

Foto: SVT