Smarta prylen kan spara dig tusenlappar på massage varje år

En kvinna får massage – men hade kunnat spara tusenlappar och få massage hemma istället.

Foto: TT/Shutterstock

Unna dig själv härlig massage hemma varje dag utan att bli ruinerad. Här är uppfinningen som gör det möjligt att lyxa till vardagen rejält!

Finns det något härligare än att få en skön och avslappnande massage? Ömma och stela muskler mår bra av att få sig en genomkörare och känslan av välbefinnande efteråt är svårslagen. Men effekterna som du får av massagen är inte bara fysiska. Flera studier visar att massage kan minska både stress, ångest och lindra symptom hos personer som drabbats av depressioner.

Har du en tendens att få spänningshuvudvärk så är massage ett ypperligt medel att ta till för att förebygga omaket. En av de vanligaste anledningarna till huvudvärk är nämligen spänningar i axlar och nacke. Hemligheten bakom att få effekt är dock att boka en massagetid innan problemen uppstår för att förebygga att du drabbas av spänningar.

Så får du billigare massage

Det råder alltså inga som helst tvivel om att massage är bra för hälsan, men baksidan är tyvärr prislappen. Hur gärna vi än vill gå på massage regelbundet så kan det snabbt bli en kostsam historia som kan vara svår att få utrymme för i sin budget.

Men nu finns en lösning på det som kan spara dig tusenlappar varje år! Uppfinningen som gör det möjligt för dig att få härlig massage på hemmaplan heter, passande nog, Massagevännen, och är en kudde med inbyggd massagefunktion och infrarött ljus som verkar effektivt på de områden som du vill massera.

Beställ en egen massagekudde till kanonpris – klicka här (reklamlänk från Allas shop)

Massagemaskin som kan spara dig tusenlappar varje år.

Massagevännen kan användas för att massera hela kroppen. Vanliga områden är ländrygg, bröstrygg, nacke, axlar men även ben, fötter och vader.

Beställ en egen massagekudde till kanonpris – klicka här (reklamlänk från Allas shop)

Massagekudde – så får du bäst effekt

Det är busenkelt att använda massagekudden och du kan få din massage var du vill eftersom kudden är helt trådlös. Placera den bara på det område som du vill behandla och starta massagefunktionen.

Kudden är stabil så du kan utan problem ligga på den och utstrålar ett infrarött ljus som gör det möjligt att komma åt spänningar. Det infraröda ljuset är dessutom bra för blodcirkulationen. Det går dock precis lika bra att använda kudden utan ljuset igång.

Precis som när du går på traditionell massage och kan välja mellan olika former av behandling kan du ställa in kudden. Massagekompisen har tre valbara hastigheter så att du kan få såväl en lugn och avslappnande massage som en mer djupgående behandling av dina ömma muskler.

Beställ en egen massagekudde till kanonpris – klicka här (reklamlänk från Allas shop)

Bättre hållning: Här är enkla övningarna som hjälper din rygg

Mer innehåll hos allas.se: