Artikeln innehåller reklamlänkar
Trending: Träning och motionLivet med psykisk ohälsaPsykologiSköldkörtelproblemBlodtryck

Smarta prylen kan spara dig tusenlappar på massage varje år

07 dec, 2021 
https://image.allas.se/image-204999?imageId=204999&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=66.67&x=0&y=0
Johanna Svan
En kvinna får massage – men hade kunnat spara tusenlappar och få massage hemma istället.
Unna dig själv härlig massage hemma varje dag utan att bli ruinerad. Här är uppfinningen som gör det möjligt att lyxa till vardagen rejält!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Finns det något härligare än att få en skön och avslappnande massage? Ömma och stela muskler mår bra av att få sig en genomkörare och känslan av välbefinnande efteråt är svårslagen.

Men effekterna som du får av massagen är inte bara fysiska. Flera studier visar att massage kan minska både stress, ångest och lindra symptom hos personer som drabbats av depressioner.

Spänningar i axlar och nacke

Har du en tendens att få spänningshuvudvärk så är massage ett ypperligt medel att ta till för att förebygga omaket. En av de vanligaste anledningarna till huvudvärk är nämligen spänningar i axlar och nacke.

Hemligheten bakom att få effekt är dock att boka en massagetid innan problemen uppstår för att förebygga att du drabbas av spänningar.

Se också: Styrkeguiden – 3 enkla övningar för din nacke

Styrkeguiden: 3 enkla övningar för din nackeBrand logo
Styrkeguiden: 3 enkla övningar för din nacke

Så får du billigare massage

Det råder alltså inga som helst tvivel om att massage är bra för hälsan, men baksidan är tyvärr prislappen. Hur gärna vi än vill gå på massage regelbundet så kan det snabbt bli en kostsam historia som kan vara svår att få utrymme för i sin budget.

Annons

Men nu finns en lösning på det som kan spara dig tusenlappar varje år! Uppfinningen som gör det möjligt för dig att få härlig massage på hemmaplan heter, passande nog, Massagevännen, och är en kudde med inbyggd massagefunktion och en värmefunktion som verkar effektivt på de områden som du vill massera.

Beställ en egen massagekudde (reklamlänk) här

Massagemaskin som kan spara dig tusenlappar varje år.

Massagekudden kan användas för att massera hela kroppen. Vanliga områden är ländrygg, bröstrygg, nacke, axlar men även ben, fötter och vader.

Massagekudde – så får du bäst effekt

Det är busenkelt att använda massagekudden och du kan få din massage var du vill, den passar lika bra att använda hemma som på kontoret och resårbandet på baksidan gör att du enkelt kan fästa den på till exempel en stol. Placera den bara på det område som du vill behandla och starta massagefunktionen.

Annons

Kudden är stabil så du kan utan problem ligga på den och utstrålar värme som gör det möjligt att komma åt spänningar.

Kvinna sitter i soffan och får massage av en massagekudde.

Precis som när du går på traditionell massage och kan välja mellan olika former av behandling kan du ställa in kudden. Kuddens roterande massagehuvuden masserar både mot- och medurs samtidigt som värmefunktionen hjälper till att göra massagen mer verksam.

Beställ en egen massagekudde till kanonpris här. (reklamlänk)

Annons