I annonssamarbete med skapamer.se
Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips: StickmönsterVirka för nybörjareSyBroderaSy egna kläderVirka väskor

7 enkla och mysiga presenter

04 feb, 2020 
AvSofia Carlberg
Om du gillar att göra det där lilla extra för någon kan kan du uppmärksamma med en lite gåva, handling eller middag. Här är några presenter som du kan göra själv!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller

Vem tycker inte om att bli bortskämd med lite extra kärlek? Det bästa är något som kommer direkt från hjärtat!

Just nu får du 15% rabatt på hela sortimentet (reklamlänk) hos Skapamer.se (reklamlänk)

Gör en pärlplatta

Kanske vill ditt barn överraska sin mamma, pappa eller en mor/farförälder med en fin pärlplatta. Ta en stund och sätt dig ner och lägg på pärlor du med. Det är mysigt att skapa saker tillsammans och mottagaren kommer säkerligen bli glad av tanken och tiden ni lagt ner.

Ge bort en målarbok

Om du inte hinner göra något eget, så finns det så många härliga målarböcker att köpa som bara väntar att bli färglagda. Hos skapamer.se (reklamlänk) kan din älskling få måla både blommor, hav och mönster.

Måla en tavla

Funderat på att plocka upp målning igen? Då har du din chans nu! Att få en tavla att sätta upp på väggen som någon lagt ner sin själ i kommer definitivt att uppskattas. Dessutom sänker det dina stressnivåer under processen – så win-win.

Ge bort ett kort

Skapa ditt eget kärleksfulla kort och skriv en kärleksfull dikt eller kanske några fina ord om kärleken du känner till den som ska få ditt kort.

Sticka ett par vantar

Att sticka kan vara både avkopplande och roligt.

Finns det något som säger mer kärlek än att ge bort ett par vantar som du stickat själv? Välj färg efter det du tror mottagaren gillar och sticka sedan loss. Att sticka sänker också din hjärtfrekvens med 11 slag per minut och kan ge dig samma lugn som du får av yoga.

Baka något

Gör klassiska vanilj och chokladmuffins och dekorera efter egen fantasi!

Alla vet ju att vägen till någons hjärta går genom magen. Baka ditt godaste bröd, gör din egen granola eller dekorera små cupcakes .

Brodera

Att brodera har blivit trendigt igen och du vill väl inte vara sämre du. Kanske kan du brodera initialerna på ett par fina linneservetter eller på ett örngott och ge bort till någon du älskar?

Hos Skapamer.se (reklamlänk) finns en massa inspiration och produkter för pysselsugna eller för den som vill hitta en färdig present.

Just nu får du 15% rabatt på hela sortimentet (reklamlänk)