Trending: StickmönsterVirka för nybörjareSyBroderaSy egna kläderVirka väskor

7 enkla och snabba virkprojekt – perfekt till semestern

29 jun, 2023 
Snabba virkprojekt till semestern.
Sommaren är här och likaså semestern! Men vet du inte riktigt vad ditt nästa virkprojekt ska vara? Du kan vara lugn. Vi har samlat sju roliga virkmönster som dessutom är gratis, enkla och snabba att göra.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Solen skiner, brassestolen är framtagen och iskaffen står på pallen bredvid. Men du sitter där med händerna tomma! Hu, vilken tanke. Vilken tur då att virkning är den bästa sysselsättningen på semestern. Med endast ett garnnystan och en liten virknål så kan du skapa så himla mycket fint! Och det bästa är att virkning kan gå väldigt fort, vilket betyder att du faktiskt hinner färdigt dina alster och får njuta av dem innan semestern ens är över!

Virka liten necessär

Den lilla väskan är perfekt i handväskan eller i strandpåsen. Den är dubbelvirkad och därför lite gulligt bullig och extra stadig.

Annons

Virka handdukshängare

Av restgarn och gardinringar gör du smarta handdukshållare som skapar ordning i badrummet. Låt alla i familjen välja sin favoritfärg!

Snabbvirka klassisk grytlapp

Inte för stel och lagom tjock så det känns tryggt – vi pratar förstås om den perfekta grytlappen! Virka den själv och ge till någon du tycker om!

Annons

Visa upp dina alster!

Vi tycker det är så roligt att du stickar och virkar efter våra beskrivningar. Så du får gärna tagga oss på Instagram om du delar något av dina alster. Följ oss på @allas.se och tagga oss så vi också får ta del av just dina mjuka projekt!

Lättvirkad löpare i glada färger

Virka en lyxig festremsa i flera melerade färger med virknål nr 3! Busenkelt pyssel med resultat som piggar upp!

Virka vackert halsband

Har du några nystan över? Virka cirklar och kvadrater. Mixa färger och form på dina garnjuveler som du vill och skapa personliga halsband. Passar även nybörjare!

Annons

Snabbvirka trendiga örhängen

Att smycka öronen är inte bara trendigt. Det är dessutom bland det enklaste du kan göra för att snabbt göra dig lite extra sommarfin. Vackraste örhängena – små blommor – virkar du naturligtvis själv!

Virka snygg solhatt

Det är sol i sikte. Virka dig en sommarhatt som både skyddar och är söt. Den är kul att göra och växer också fram snabbt.

Annons

Se också:

Virka dina egna miljövänliga sminkpadsBrand logo
Virka dina egna miljövänliga sminkpads
Annons