Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Årshoroskop 2020 – stort kärleksastro för alla stjärntecken

20 dec, 2019 
Li Larsson
Kärlekspar ler och skrattar mot varandra.
Foto: Unsplash
Grannen, kompisen eller flirten på nätet – kanske finns kärlek och passion närmare än du tror? Frågan är bara hur, var och när du ska hitta rätt. Låt stjärnorna guida dig rätt inför kärleksåret 2020!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Vädurens kärlekshoroskop 2020

21 mars–20 april

Singeln

Jupiters influenser handlar om en period av frihet. Det här är året när du tar lätt på jakten av den rätte, i stället trivs du ovanligt bra i ditt eget sällskap och njuter av att kunna fatta vilka beslut du vill utan andras inblandning. Det lockar dig att utvecklas och lära dig saker, resa och studera intressanta ämnen. Du vill också upptäcka nya intressen. Ett sommaräventyr är dock svårt att undvika, juni och juli påverkas av den sexiga planeten Mars!

Den stadgade

Med intensiva Mars och Pluto som återkommande påverkan i tecknet anar man känslostormar och maktkamper i din relation i år. Det är viktigt att ta kontroll från start och låta de starka känslorna få positiv uppmärksamhet. Att gemensamt välja passionen som faktiskt finns där, i stället för prestige och stolthet gör skillnad! Friar du är den 21/3 eller 11/8 säkra datum.

Du får snabbast puls av: Lejonet och Vågen.

Kärleken finner du lättast: På semesterorten.

Annons

Bästa flörtknepet: Ge komplimanger.

Oxens kärlekshoroskop 2020

21 april–21 maj

Singeln

Uranus och Pluto sätter sin intensiva prägel just nu och ger dig en kärleksglöd som är svår att tämja. När du får ögonen på någon går hela du igång och sen har du bara den personen i dina tankar. I år vill du hellre erövra än låta dig erövras och du tar snabba initiativ, ibland så snabba att du inser att du byggt luftslott! Men misströsta inte, kärleksplaneten Venus vänder oddsen rätt till hösten, en resa nu kan förändra allt.

Den stadgade

Vårens kärleksliv är allt annat än tamt och stillsamt när oberäkneliga planeten Uranus påverkar. Men du står med fötterna på jorden och de onödiga grälen om småsaker tar förmodligen ingen allvarligare vändning. Positiva planeten Jupiters närvaro under sommaren och hösten ger din relation nya förutsättningar, med de spännande initiativ du tar nu är det omöjligt att ha tråkigt i ditt sällskap!

Du får snabbast puls av: Skorpionen och Stenbocken.

Annons

Kärleken finner du lättast: På en resa.

Bästa flörtknepet: Ett leende.

Tvillingarna kärlekshoroskop 2020

22 maj–20 juni

Singeln

Med drömmande Neptunus på din himmel är du den som obetänksamt kastar dig in i varje äventyr som dyker upp. Med den här planeten är det lätt att förväxla attraktion med kärlek och det finns därför all anledning att skynda långsamt. Maj, juni och december är lyckosamma perioder för dejting. En person med samma intressen och mål blir en givande vänskap, som längre fram leder till mer.

Den stadgade

Att resa tillsammans ger en efterlängtad energi åt varje sömnigt par i det här tecknet. Relationen får en ny gnista på bortaplan och våren ägnas gärna åt trevliga upptäcktsfärder. Efter sommaren känns kraven tyngre och du reagerar för stressen. Nu behöver du avkopplande egentid som balanserar. Under senhösten kommer vändpunkten, känslorna får åter fokus och innerlig kärlek helar skråmorna!

Du får snabbast puls av: Vågen och Skytten.

Annons

Kärleken finner du lättast: I vänskapskretsen.

Bästa flörtknepet: En vänförfrågan.

Kräftans kärlekshoroskop 2020

21 juni–21 juli

Singeln

Venus påverkan visar att du är öppen för förslag och redo att satsa utan de vanliga skyddsnäten. Även inbitna singlar i tecknet vill nu prova lyckan. Ibland är dina drömmar inte särskilt realistiska, men bakslagen gör dig bara ännu mer motiverad. I juli eller september smyger stjärnorna äntligen fram högvinsterna åt dig, nu ska du se till att träffa folk och gå på fester, plötsligt uppstår kemi!

Två förälskade kvinnor skrattar.
Kräftan får extra puls av stenbocken och jungfrun. Foto: Unsplash

Den stadgade

I år finns din styrka i elementen vatten och jord, en blandning av djupa känslor och fötterna på jorden som gör dig klok i kärlek. Du har en stark intuition och känner av partnerns alla behov. Lite gnissel på vårkanten när allt ser blekare ut i den skarpa solen, är oundvikligt, men sen sprider stjärnorna lugn och samarbete, en fridsam energi i relationen som bör hålla även under de mest hektiska perioderna.

Annons

Du får snabbast puls av: Stenbocken och Jungfrun.

Kärleken finner du lättast: Vid första ögonkastet.

Bästa flörtknepet: Din omtänksamhet.

Lejonets kärlekshoroskop 2020

22 juli–22 aug

Singeln

Någon väcker dina känslor redan i februari/mars och nu känner du kanske för att slå till snabbt och seriöst. Planeten Saturnus närvaro ger dock inga snabba resultat i kärlek i år, det som verkar lovande kan plötsligt dra sig undan. Ge inte upp, det krävs tåla- mod och envishet av dig om du vill vandra på vägen som leder framåt. För varje litet steg du tar kommer du närmare dina drömmars mål!

Den stadgade

Från mitten på mars och framåt anges en gladare ton, under några trevliga månader stärker planeten Venus samarbetet och trollar fram myset när det behövs som mest. Du är generös och en kärleksgåva uppskattas! Det andra halvåret bjuder på små prövningar för relationen, nu hänger balansen och lyckan på bådas ansträngningar. Låt inte oväntade händelser röra till det för mycket, viktigast är nu att prata ut och fatta vettiga beslut.

Annons

Du får snabbast puls av: Väduren och Vattumannen.

Kärleken finner du lättast: På jobbet.

Bästa flörtknepet: Var förstående.

Jungfruns kärlekshoroskop 2020

23 aug–22 sept

Singeln

En aktiv vår kan få mycket att hända, allt från nya vänskapsband till en förälskelse. Du är verkligen i farten just nu och springer på en speciell person, men vågar du komma tillräckligt nära så inte allt rinner ut i sanden? Tron på dig själv vacklar och du behöver stärka ditt självförtroende om det ska bli något. Missar du det heta mötet i vår kommer ett nytt tillfälle i oktober/november, kanske på kursen eller konferensen!

Den stadgade

Neptunus bana får känslorna att svämma över i år. Du ger ofta mer än du får, men bara för att det känns rätt och bra! Din belöning kommer och du har tålamod att vänta på den. Våren och hösten är nyskapande tider för din relation, nu bör du passa på att göra de förändringar som är efterlängtade. Du är inte rädd för det nya, snarare anpassningsbar och villig att kompromissa.

Annons

Du får snabbast puls av: Fiskarna och Kräftan.

Kärleken finner du lättast: I en ideell verksamhet.

Bästa flörtknepet: Visa ditt ödmjuka hjärta.

Skorpionens kärlekshoroskop 2020

23 okt–21 nov

Singeln

Planeten Uranus påverkar under hela året och det ger dig en spännande utstrålning, laddad med dragningskraft. Du behöver inte anstränga dig så mycket för att vinna uppmärksamhet och beundran. Om du bara kan kontrollera impulsen (inte det lättaste!) att kasta dig i en olämplig förbindelse och i stället invänta det som känns rätt för dig, kan det här året överraska stort på kärlekssidan! Var extra vaken den 5/4, 20/6 och 19/8.

Den stadgade

Rebelliska influenser tar kommandot över dig ibland och du måste se upp när lusten att ställa till med kaos infinner sig. Påfresta inte kärleken i onödan. Egentligen vill du bara bli bekräftad och känna en djupare samhörighet, men för att nå dit krävs det ödmjukhet snarare än dramer. Ta fasta på det positiva i att ha roligt tillsammans, en sommar med utflykter och äventyr kan gjuta en stabil grund!

Annons

Du får snabbast puls av: Oxen och Fiskarna.

Kärleken finner du lättast: Hos grannen.

Bästa flörtknepet: Att överraska.

Vågens kärlekshoroskop 2020

23 sept–22 okt

Singeln

Jupiters positiva energier gör dig utåtriktad och du lär sannolikt känna många nya människor i år. Det är när det börjar brännas och du känner kraven som du backar, rädd för att förlora din frihet och självständighet. Det ska vara en mycket speciell person om ditt intresse ska väckas på allvar, allt annat riskerar att skrämma bort dig. Ett möte i juli/augusti sätter spår som kanske gör dig modigare.

Den stadgade

Saturnus och Pluto har motstridiga energier med sig i början på året och relationen kämpar med att hålla kvar harmonin i en tid när förändringar knackar på dörren. Detta känns dock som en spännande tid och motivationen växer, när sommaren kommer tar en ny utveckling sin början. Nu infinner sig en önskan om att växa tillsammans, att gå en kurs ihop eller gå med i en intresseförening gör kärlekslivet roligare!

Annons

Du får snabbast puls av: Väduren och Tvillingarna.

Kärleken finner du lättast: I föreningslivet.

Bästa flörtknepet: Var glad och positiv.

Skyttens kärlekshoroskop 2020

22 nov–20 dec

Singeln

Sommaren är den bästa tiden att söka kärleken, Venus bana visar att början på juli och framåt sticker ut. Ta vara på de inbjudningar du får nu, en romantisk affär kan bli resultatet av en festlig sammankomst! I höst har du de immiga glasögonen på och måste se upp för att bli lockad på villovägar, svåra att krångla dig ur. Neptunus skapar förutsättningar, men också fällor för dig som har en tendens att blint följa dina impulser!

Den stadgade

I år är du härligt befriad från konventioner och allt annat än tråkig och förutsägbar. Du bjuder ofta din partner på spännande överraskningar och vill ge det bästa, men också bli bekräftad och uppskattad. Rastlösheten är för vissa i tecknet ett varningstecken under sommarens uppsluppna fester. Låt bli att prova din attraktionskraft när tillfällena dyker upp, det kanske får konsekvenser.

Annons

Du får snabbast puls av: Vattumannen och Tvillingarna.

Kärleken finner du lättast: På festen.

Bästa flörtknepet: Glimten i ögat.

Stenbockens kärlekshoroskop 2020

21 dec–20 jan

Singeln

Saturnus direkta påverkan på det här tecknet visar att du är en blygis på insidan. I år har du dock svårt att stå emot Plutos och Jupiters kraftfulla energier och du peppas att ta initiativ i sociala sammanhang. Kanske du upptäcker att du faktiskt gör och säger saker som du normalt inte vågar! Släpp inte de kontakter som hjärtat tycker känns lovande för dig. Dina bästa dejtingperioder är januari, maj och augusti.

Man och kvinna sitter tätt tillsammans i ett vinterlandskap.
Stenbockens bästa flörttips är att stå på sig. Foto: Unsplash

Den stadgade

Du är både en frisk fläkt och tröttsam pådrivare i år. Även du som känner dig allt annat än modig bär på en intensiv önskan att förändra de nuvarande villkoren. Jupiters närvaro skvallrar om att det troligen handlar om positiva förändringar som hjälper dig att se framåt, kanske du flyttar ihop eller gifter dig! Höstens harmoniska stjärnor är belöningen för den uthållige, en tid att förnya de löften som en gång getts.

Annons

Du får snabbast puls av: Oxen och Kräftan.

Kärleken finner du lättast: Ihop med din hobby.

Bästa flörtknepet: Stå på dig.

Vattumannens kärlekshoroskop 2020

21 jan–19 feb

Singeln

Det här tecknet är ofta envisa singlar även om de inte saknar beundrare, de måste helt enkelt sluta sätta sina drömmars ideal på en ouppnåelig pidestal. Din härskarplanet Uranus visar dessbättre att du har en kärleksmagnet med dig under året, nu hänger det mer på viljan och lusten än möjligheterna. Det är dags att se omvärlden med realistiska ögon och ge dig själv en chans att tända glöden, kanske redan i vår!

Den stadgade

Mars är planeten som sätter heta spår där den drar fram, en för det här tecknet sexig nystart. Det första halvåret bör väcka lusten och glädjen på nytt, mycket uppfriskande för både relationen och samlivet! Den eldiga energin mattas av under sensommarens mer jordnära stjärnor, men Venus närvaro visar att lugnet också kan vara njutningsfullt. Du hittar din romantiska sida, låt den få stanna kvar länge.

Annons

Du får snabbast puls av: Skytten och Lejonet.

Kärleken finner du lättast: På dejtingsajten.

Bästa flörtknepet: Var dig själv.

Fiskarnas kärlekshoroskop 2020

20 feb–20 mars

Singeln

Planeten Venus bana under våren ger dig de romantiska möjligheterna. Passa särskilt på de ödesmättade tillfällena 12–13/4 och 22–23/5. Det här kan inte minst vara en tid att se på en viss person i din närhet med nya ögon. Sensommarens måne visar dock att det är först nu de djupare känslorna uppstår. Våga ta dem till dig även om du kanske känner dig en smula osäker på allt, resultatet kan överraska!

Den stadgade

Vårvintern gör dig ofta utmattad av för mycket jobb, men du låter det förhoppningsvis inte påverka din relation. Att fokusera på att njuta av livet ihop i pauserna ger dig stadgan och stödet du så väl behöver. Fly tillsammans under sommaren, nu väntar ett äventyr för två! Höstens stjärnor hjälper dig att ta nya tag, nu gör kärleken dig friare och lättare i sinnet. Du firar den lite extra den 23-24/11.

Du får snabbast puls av: Jungfrun och Skorpionen.

Kärleken finner du lättast: I ett gemensamt projekt.

Bästa flörtknepet: Var rak och ärlig.

Annons