Veckohoroskop 1-7 april 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du gillar att prata och diskutera. Oavsett ämne har du alltid nya synpunkter att komma med. Men du är också väldigt rastlös. Om något börjar kännas rutin betonat och enahanda vill du smita därifrån så fort som möjligt.

Oxen

20/4–20/5

Du vill gärna lita på människor men en oärlig person försöker utnyttja dig. Det kan du enkelt avstyra om du är lite extra på din vakt. Tänk också på att hålla koll på dina inkomster och utgifter så du inte överskrider budgeten!

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du stressar upp dig onödigt mycket närsmåsaker går fel. Ta ett djupt andetag istället och lita på att allt blir som det ska till slut även om det tar längre tid än du trott. Ett överraskande samtal från en gammal vän höjer humöret.

Kräftan

22/6–22/7

Det är lite irriterat omkring dig, och även vanligtvis lugna personer blir indragna i konflikter. Dra inga förhastade slutsatser, ta inte genast ställning! Din uppgift nu är först och främst att lyssna och lugna ner stämningen.

Lejonet

23/7–22/8

Det händer en del nytt på jobbfronten. Du har mycket att göra men är också väldigt inspirerad så inget känns besvärligt. Dessutom gör du en oväntad bekantskap med en öppen och vänlig person som tänker i samma banor som du.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du har behov av att tänka över saker och ting i lugn och ro. Men det är inte så lätt, eftersom du blir störd av både viktiga och oviktiga saker. Fatta inga stora beslut– det är bättre att ha is i magen. Allt klarnar, även om det tar tid.

Vågen

23/9–22/10

När det kör ihop sig vänder sig folk till dig och hoppas att du ska ordna upp allt. Du gör ditt bästa och är bra på att improvisera när det händer oväntade saker. Men låt även andra ta ansvar, annars får du en orimlig arbetsbörda.

Skorpionen

23/10–22/11

Allt går inte som på räls just nu. Snarare tvärtom, oväntade händelser gör att det hakar upp sig på alla möjliga sätt. Du är inte heller helt säker på vad du vill, så det är lika bra att skjuta upp viktiga beslut och nya projekt.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du bekymrar dig inte i onödan eftersom du inser att det är slöseri med energi. Och det mesta flyter faktiskt på i precis den riktning du önskar. Du har dessutom förmåga att stärka och peppa andra, så de vågar överträffa sig själva.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är inte petig men behöver ändå ha det rent och snyggt omkring dig. Om det är stökigt tappar du din tankeskärpa! Ett möte du sett fram emot blir inställt, men fördelen med det är att du får välbehövlig tid för dig själv.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du är öppen och generös både ekonomiskt och känslomässigt. Det händer hela tiden något runt dig. Men du har lite svårt att lyssna på andra, särskilt på människor som ältar sina problem. Då blir du otålig och visar det också.

Fiskarna

20/2–20/3

Du gillar inte konflikter utan drar dig undan om det blir bråk och stök. Bäst trivs du hemma, när du kan pyssla med ditt utan stora utmaningar. Färg, form och inredning intresserar dig, och det är läge för att skaffa lite nytt.

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken

Presenttips – perfekta saker att köpa till alla i skyttens stjärntecken