Veckohoroskop 12-18 april 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Det kan bli en bra vecka förall slags kommunikation och förhandlingar. Speciellt bra är tiden för kontakt med vänner och grupper som du har gemensamma intressen tillsammans med. Spendera tid med vänner och ha roligare. Sätt mål och planera.

Mitt råd: Njut av livet tillsammans med familj och vänner.

Oxen

20/4–20/5

Om du vill förändra något på lång sikt, blir det bäst att göra göra det i små steg. Från den 15:e hela månaden ut står Venus gynnsamt för välbehag och harmoni till omvärlden. Satsa på aktiviteter som ger välbefinnande i både kropp och själ.

Mitt råd: Boka in en massage och klipp en ny frisyr.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Vänta med beslut. Du kan tappa perspektivet och bli alldeles för subjektiv i situationer som involverar vänner och grupper. Ta tid till att fundera på hur du vill ta ett steg närmare dina mål och drömmar.

Mitt råd: Se möjligheter på sikt och ta tillvara det positiva i nuet i tillvaron.

Kräftan

22/6–22/7

Fokusera på din karriär en månad framåt och finn områden som tar fram mer av dina ledarskapskvaliteter. Du kanske behöver mer personlig frihet på jobbet för att lättare kunna ta framdin kreativitet. Bra tid för vänskap efter den 15:e.

Mitt råd: Starta ett nytt projekt som är ditt alldeles eget.

Lejonet

23/7–22/8

Det är läge att vidga din värld och öppna dig för nya erfarenheter. En resa, kurs eller vidareutbildning inom områden som intresserar ligger helt rätt. Ditt samarbete med chefen blir bättre efter den 15:e. Utveckla er relation och prata fördelar för er båda.

Mitt råd: Sätt mål och planera.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Ditt liv kan snurra på i raket-fart. Det blir lättare att driva igenom din vilja, men du kan också röra upp saker och ting omkring dig. Det finns risk för konflikter med personer i auktoritetsställning och du bör ligga lågt om du ger dig in i diskussioner.

Mitt råd: Uppskatta dina unika förmågor.

Vågen

23/9–22/10

Efter den 15:e börjar en månadslång period som passar för att utveckla ekonomiska resurser tillsammans med andra personer. Tänk praktiskt och ekonomiskt, och släpp taget om orealistiska förväntningar. Du kan få extra klirr i kassan!

Mitt råd: Stå stadigt med båda fötterna på jorden.

Skorpionen

23/10–22/11

Venus går in i ditt relationsområde den 15:e och skapar gynnsamma förutsättningar för kärlek, romantik och goda relationer en månad framåt. Bygg vidare på vänskap och stärk banden i viktiga förhållanden. Ge ny plats för positiv utveckling i privatlivet.

Mitt råd: Bygg nya hållbara strukturer.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Mars fortsätter att härja i ditt relationsområde. Räkna med livliga diskussioner och mycket aktiviteter tillsammans med andra. Slösa inte bort din energi på oväsentligheter och undvik att splittra dig på för många saker samtidigt. Samla dig!

Mitt råd: Gör bra val och välj din egen lycka.

Stenbocken

22/12–20/1

Känn efter i vilka sammanhang du trivs bäst. Förstärk dem och välj bort de andra. Du befinner dig i en utrensningsfas som passar för att skala bort allt överflöd och fokusera på det som ger glädje och välbefinnande.Bli din egen skyddsängel!

Mitt råd: Besegra dina inre och yttre fiender.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Både Jupiter och Saturnus står i ditt tecken och bjuder på utvecklingsmöjligheter som kan förbättra din livskvalitet. Nu gäller det för dig att finna balansen mellan att göra för mycket och att göra förlite. Sätt gränser som du är bekväm med.

Mitt råd: Våga öppna inre dörrar och prova vingarna.

Fiskarna

20/2–20/3

Var stillsam och ta dig tid till att söka efter det som finns inom dig. Allt det du behöver finns djupt inom dig i väntan på att utvecklas. Några stilla stunder varje dag kan hjälpa dig att finna precis det du behöver för att gå vidare med kraft och tillförsikt.

Mitt råd: Visualisera din framtid.

13 sköna stickade tröjor att ha under vårjackan

Katter som inte är där de borde vara