Veckohoroskop 22-28 mars 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Satsa på att utveckla dina egna intressen och visa mer av ditt sanna jag. Omvärlden kan ge både erkännande och uppmärksamhet för att du är modig, frispråkig och har styrka att gå din egen väg. Du be-höver inte jämföra dig med alla andra.

Mitt råd: Mixa och maxa dina talanger för att nå dina mål.

Oxen

20/4–20/5

Du kan njuta av ditt eget sällskap och känna för att dra dig inåt och spendera mer kvalitetstid i ensamhet. Spännande saker kan ske bakom kulisserna som känns givande på en djupare nivå. Meditation och aktiviteter som kopplar upp dig passar nu.

Mitt råd: Glöm världen några dagar och känn dig fri.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Vänta med att fatta viktiga beslut den 23:e och 24:e. Din planet Merkurius står ogynnsamt och kan dimma din klarsyn. Risken är stor att du bara skummar ytan och därmed missar viktiga detaljer som kan ställa till.

Mitt råd: Se till att undvika fallgropar och ha en åtgärdsplan om det behövs.

Kräftan

22/6–22/7

Lägg in mer tid för vila och reflektion. Din energinivå kan vara mindre än vanligt och några lugna avkopplande dagar kan ladda upp batterierna. Satsa på att skapa bättre balans mellan arbete och privatliv från fullmånen den 28:e och två veckor framåt.

Mitt råd: Hitta din harmoni i livspusslet.

Lejonet

23/7–22/8

Du behöver inslag av dramatik, känslovärme och glädjeyttringar i vardagen för att du ska må som allra bäst. Äventyrligheter och resor kan ha en stimulerande inverkan på ditt känsloliv. Studier i något som intresserar dig kan öppna nya dörrar till självförverkligande.

Mitt råd: Lev från hjärtat.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

En viss osäkerhet kan färga dina relationer och missförstånd kan lättare uppstå denna veckan. Viktigt att du är rak, klar och tydlig. Inkomstmöjligheter kan komma genom en vän som har stora resurser. Tänk samarbete.

Mitt råd: Behandla dig själv med respekt och inse ditt riktiga värde.

Vågen

23/9–22/10

Fullmånen står i ditt tecken och lyser upp viktiga områden på din livsväg. Känn in om du behöver göra justeringar i ett partnerskap. Definiera era gemensamma utvecklings-områden. Men tänk också igenom vad du helst vill på egen hand. Nu gäller det att finna balansen.

Mitt råd: Lämna oron.

Skorpionen

23/10–22/11

Det är en bra idé att se över din hälsa och dra ner på sockerintaget. Tänk på och planera vad du äter. Läget är helt rätt att förbättra kring vardagsrutiner. Men du kanske måste ge dig själv en spark i baken för att få en skjuts framåt och komma ut ur din bekväma zon.

Mitt råd: Finn din lycka.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Mars fortsätter att härja i ditt relationsområde. Risk för konflikter och missförstånd. Se problem och utmaningar som utvecklingsmöjligheter. Du kan besegra komplicerade situationer genom att hantera motståndet som kommer som din egen bästa vän.

Mitt råd: Finn ditt inre lugn när det stormar.

Stenbocken

22/12–20/1

Rikta uppmärksamheten på privatlivet och gör det mysigt hemma med familjen. Det är läge att rensa ut i garderoben och slänga ut gammalt skräp, så du kan gå vidare med en känsla av förnyelse. Det är inte själviskt att ta hand om dig själv.

Mitt råd: Städa garderoben-bli lyckligare!

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Veckan kan börja med en hel del extra arbete. Men du kan känna dig ovanligt disciplinerad och få mycket gjort på kort tid om du fokuserar på dina uppgifter. Dina barn och/eller en romantisk partner kan kräva mer av din uppmärksamhet. Undvik ekonomiska beslut.

Mitt råd: Följ ditt flöde.

Fiskarna

20/2–20/3

Du hyser medkänsla och ömhet för andra och kan göra en osjälvisk insats för dem. Tillsammans blir ni starka och kan peppa varandra till ett hälsosammare liv. Samtidigt kan du behöva djupa upp-levelser som stimulerar din fantasi och kreativitet.

Mitt råd: Hjälpa gärna andra men designa ditt eget liv.